zdenouch Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 Měnil jsem na své O1 1,9 TDI 66KW zadní bubnovou nápravu za kotoučovou. Bovdeny jsem si koupil nové neorigo. Mám problém , že nejde pořádně utáhnout ruční brzda? V servisu kde si toho všimli mi řekli, že jsou dlouhé lanovody? Dělá se více druhů délek lanovodů nebo je problém v neorigo dílu? Páka ruční brzdy je doufám stejná pro kotoučovku a bubnovou nápravu? Děkuji za vaše rady a názory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 jestli jsi nekoupil lana na bubnovku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenouch Vloženo 6. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 jestli jsi nekoupil lana na bubnovku Lana jsou na kotoučovku. Každé ma jinou délku. Kde je si problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 tak je porovnejse starýma-co máš na bubnovce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenouch Vloženo 6. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 tak je porovnejse starýma-co máš na bubnovce COSBY mají ty lanovody stejnou délku,nebo je každý jinak dlouhý? Délka oproti bubnům je asi jiná ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 už si nepamatuji,ale mám na 90% dojem,že jsou stejně dlouhé,ale jinak než u bubnů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenouch Vloženo 6. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 už si nepamatuji,ale mám na 90% dojem,že jsou stejně dlouhé,ale jinak než u bubnů Ručky jsou stejné pro kotoučovku a bubnovou nápravu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenouch Vloženo 6. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 jo Že by byl problém v lanovodech? Koupit origo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 proč origo?Já kupoval v Kelly a OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenouch Vloženo 6. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 proč origo?Já kupoval v Kelly a OK Co jsi koupil za značku? ATE,FEBI? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenouch Vloženo 6. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 Co jsi koupil za značku? ATE,FEBI? Našel jsem několik délek lanovodů? Od 08/00 1698 mm, Do 07/00 1691mm, 1740 mm? , 1693/1065mm a 1691/1073mm? Co tam teda pasuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 nevím co jsem už kupoval a délku už vůbec ne.5ekl jsem jim co chci,dodali a pasovalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 Délka je stejná, já taky koupil u Auto Kelly, byly to lanka Starline kat. č. LA BR.0410 - 190 Kč/ks - délka 1691 celkem, 1073 bowden (podle jejich označení, ve skutečnosti jsem neměřil) Pasují v pohodě, akorát bych řekl, že se po čase trošku natáhly, protože jsem musel cca po 2 měsících ručku ještě trochu přitáhnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 jj,taky jsem kupoval Straline Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenouch Vloženo 7. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 jj,taky jsem kupoval Straline Děkuji za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.