Přejít na obsah

Brzdy

Laci

Doporučené příspěvky

Začínám poslední dobou vnímat slabší a slabší účinek brzd na svojí octě. Zkoušel jsem rozhejbávat brzdiče, ale výsledek žádný. Nemůže se louči posilovač? Bratránek má stejnou octu jako já, ale brzdy má nebe a dudy až bych řekl trochu jedovatý. Jak toho mám taky docílit.

Jinak mám brzdy ABS/EDS.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Začínám poslední dobou vnímat slabší a slabší účinek brzd na svojí octě. Zkoušel jsem rozhejbávat brzdiče, ale výsledek žádný. Nemůže se louči posilovač? Bratránek má stejnou octu jako já, ale brzdy má nebe a dudy až bych řekl trochu jedovatý. Jak toho mám taky docílit.

Jinak mám brzdy ABS/EDS.

Keby bol problem s posilovacom, skor ako slabsi brzdny ucinok by si si vsimol hlavne vacsi odpor brzdoveho pedalu...

Tvoj problem moze byt vo viacerych veciach, ale ako prve by som skontroloval zadne brzdy, ak su kotucove, tie nie su odvetravane a ta ocel zvykne casom opadavat... potom to bud nechat osustruzit alebo este lepsie vymenit (samozrejme aj s dostickami) ;)

Odkaz ke komentáři

Nemam na to teď čas, ale na tu hadici kouknu. Ikdyž by mi asi haproval motor, né, kdyby to přisávalo přes nějakou prasklinu. Ten pedál jakoby pruží a když na to hamstnu, tak kola né a né zaflekovat. Kotouče mi tchán už minulej rok srovnával na soustruhu a jsou bez rezu. Je fakt, že když ještě při brždění podřadím, tak se účinek zlepší.

Odkaz ke komentáři

Vyuzil bych toto tema k dotazu...

Chystam se na RSu menit kotouce (verejne bych chtel podekovat Sebovi za ochotu a rady pri vyberu)...

Na co si dat pozor pri vymene, jake tam mohou byt zaludnosti...

Cetl jsem neco o zadnim pistku, ze se musi zatlacovat a zaroven kroutit....

At pak z toho nejsem vyjukanej :)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...