lubann Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 http://new.skoda-auto.com/CZE/news/campaig...kovaKnizka.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 se mi taky jedna válí doma, ale myslím, že to není k použití - zas tak závratné slevy to nejsou vzhledem k základním cenám ze kterých vychází ofíko servisy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubann Vloženo 9. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 se mi taky jedna válí doma, ale myslím, že to není k použití - zas tak závratné slevy to nejsou vzhledem k základním cenám ze kterých vychází ofíko servisy MYSLIM ZE LEPSI NEZ DRATEM DO OKA! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukascheck Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 No hlavně tam je málo věcí takže si myslí, že to škodovka má moooooc dobře spočítaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 No hlavně tam je málo věcí takže si myslí, že to škodovka má moooooc dobře spočítaný Lidicky, co to obnasi ? Zavolat jen na to cislo a oni to zaslou kam budu potrebovat nebo me poslou do servisu a pridaji to k prvni oprave ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ratafak Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 Zavolat na infolinku Škodovky a druhej den máš poštou zadarmo doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 Zavolat na infolinku Škodovky a druhej den máš poštou zadarmo doma. Volal jsem tam, rekla mi, ze se mam poptat u obchodniku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ratafak Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 Volal jsem tam, rekla mi, ze se mam poptat u obchodniku... Tak to jsi musel mít smůlu. Já tam volal ve středu dopoledne a ve čtvrtek dopoledne byla doma v poště i s průvodním dopisem a seznamem servisů v kraji. Fakt nekecám, teď ji tu mám na stole a koukám na ni Operátorka na infolince okamžitě věděla o co se jedná a sama mi nabídla, že mi ji pošlou domů ... Nedej se a zkus tam zavolat znovu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubann Vloženo 16. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 Tak to jsi musel mít smůlu. Já tam volal ve středu dopoledne a ve čtvrtek dopoledne byla doma v poště i s průvodním dopisem a seznamem servisů v kraji. Fakt nekecám, teď ji tu mám na stole a koukám na ni Operátorka na infolince okamžitě věděla o co se jedná a sama mi nabídla, že mi ji pošlou domů ... Nedej se a zkus tam zavolat znovu.Presne jak pises ale taky mi to zvedla jedna pica (musim si ulevit)a ta rekla ano posilame je to jedna z moznosti ale preferujeme vyzvednuti u obchodniku rikam tak mi to poslete a ona zas to same no hruza a druhy hovor ok a pak dalsi na bratra a dalsi na otce a mam doma 4 bo jsem si vyzvedl jeste u obchdnika! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 Tu šekovku dostaneš u prodejců vozů škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 Tu šekovku dostaneš u prodejců vozů škoda JJ, kez by....napr. AZ Servis v Brne se "nezapojil do teto akce" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 No záleží na servisech tak mi tu máme štěstí (Teplice) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robert27 Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 Nezjišťovali jste někdo ceny po slevách? Nejlépe na 1.8T? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladko RS Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 Nezjišťovali jste někdo ceny po slevách? Nejlépe na 1.8T? Slevy jsou pouze platné když si koupíš díly a necháš si to u nich udělat nelze je koupit a udělat si to sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 Slevy jsou pouze platné když si koupíš díly a necháš si to u nich udělat nelze je koupit a udělat si to sám takže pro většinu našinců je to věc nepoužitelná, málo lidiček jezdí do autorizovaného, ale kdo jezdí tak dobrá věc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.