Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

se mi taky jedna válí doma, ale myslím, že to není k použití - zas tak závratné slevy to nejsou vzhledem k základním cenám ze kterých vychází ofíko servisy ;)

• Autor
se mi taky jedna válí doma, ale myslím, že to není k použití - zas tak závratné slevy to nejsou vzhledem k základním cenám ze kterých vychází ofíko servisy ;)
MYSLIM ZE LEPSI NEZ DRATEM DO OKA!

No hlavně tam je málo věcí :p takže si myslí, že to škodovka má moooooc dobře spočítaný ;)

No hlavně tam je málo věcí :p takže si myslí, že to škodovka má moooooc dobře spočítaný ;)

Lidicky, co to obnasi ? Zavolat jen na to cislo a oni to zaslou kam budu potrebovat nebo me poslou do servisu a pridaji to k prvni oprave ?

Zavolat na infolinku Škodovky a druhej den máš poštou zadarmo doma. :palec2:

Zavolat na infolinku Škodovky a druhej den máš poštou zadarmo doma. :palec2:

Volal jsem tam, rekla mi, ze se mam poptat u obchodniku... :(

Volal jsem tam, rekla mi, ze se mam poptat u obchodniku... :(

Tak to jsi musel mít smůlu. Já tam volal ve středu dopoledne a ve čtvrtek dopoledne byla doma v poště i s průvodním dopisem a seznamem servisů v kraji. Fakt nekecám, teď ji tu mám na stole a koukám na ni :rolleyes: Operátorka na infolince okamžitě věděla o co se jedná a sama mi nabídla, že mi ji pošlou domů ... Nedej se a zkus tam zavolat znovu.

• Autor
Tak to jsi musel mít smůlu. Já tam volal ve středu dopoledne a ve čtvrtek dopoledne byla doma v poště i s průvodním dopisem a seznamem servisů v kraji. Fakt nekecám, teď ji tu mám na stole a koukám na ni :rolleyes: Operátorka na infolince okamžitě věděla o co se jedná a sama mi nabídla, že mi ji pošlou domů ... Nedej se a zkus tam zavolat znovu.
Presne jak pises ale taky mi to zvedla jedna pica (musim si ulevit)a ta rekla ano posilame je to jedna z moznosti ale preferujeme vyzvednuti u obchodniku rikam tak mi to poslete a ona zas to same no hruza a druhy hovor ok a pak dalsi na bratra a dalsi na otce a mam doma 4 bo jsem si vyzvedl jeste u obchdnika!

Tu šekovku dostaneš u prodejců vozů škoda :palec2:

Tu šekovku dostaneš u prodejců vozů škoda :palec2:

JJ, kez by....napr. AZ Servis v Brne se "nezapojil do teto akce" :)

No záleží na servisech tak mi tu máme štěstí (Teplice) lol

Nezjišťovali jste někdo ceny po slevách? Nejlépe na 1.8T?

Nezjišťovali jste někdo ceny po slevách? Nejlépe na 1.8T?

Slevy jsou pouze platné když si koupíš díly a necháš si to u nich udělat nelze je koupit a udělat si to sám

Slevy jsou pouze platné když si koupíš díly a necháš si to u nich udělat nelze je koupit a udělat si to sám

takže pro většinu našinců je to věc nepoužitelná, málo lidiček jezdí do autorizovaného, ale kdo jezdí tak dobrá věc ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.