vick Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 Zdar chlapi jaké kupujete nebo máte svíčky ve svém voze?Mám 2.5TDi a bude třeba co nevidět měnit tak zháním veškerá moudra.Nechci nějaké bláto.Kolega se mi ptal a jsou tu k mání nějaké japonské v ceně 450-600kč/ks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 Dal jsem od BERU a všech šest stálo s nějakou slevou 1700,- jinak se pohybují okolo 500,- kč/kus ale jsou super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor247 Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 Zdar chlapi jaké kupujete nebo máte svíčky ve svém voze?Mám 2.5TDi a bude třeba co nevidět měnit tak zháním veškerá moudra.Nechci nějaké bláto.Kolega se mi ptal a jsou tu k mání nějaké japonské v ceně 450-600kč/ks heeeeej sorry za rypanec, ale jsi prvni, kdo ma na TDicku svicky... :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 heeeeej sorry za rypanec, ale jsi prvni, kdo ma na TDicku svicky... :-D Rýpanec dobrej ,asi se bavíme o žhavidlech,ale všichni tomu říkáme svíčky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 16. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 heeeeej sorry za rypanec, ale jsi prvni, kdo ma na TDicku svicky... :-D Rýpanec beru,ale myslím,že každý pochopil na co jsem se ptal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo.007 Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 Takže v kolika km je tak měnit, jaký druh, cenová relace a jak ta výměna jde? Budu to muset již letos pořešit, protože když nejedu třeba dva dny, tak ranní start (pak je to v pohodě) v chladném počasí je trošku znát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Vlasta Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 (editace) Takže v kolika km je tak měnit, jaký druh, cenová relace a jak ta výměna jde? Budu to muset již letos pořešit, protože když nejedu třeba dva dny, tak ranní start (pak je to v pohodě) v chladném počasí je trošku znát. Tak Japonský jedině NGK ale jsou dražší než origo od Bosche. Editováno: 16. Listopad 2008, autor: Bobik post nad svým neusíš citovat ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo.007 Vloženo 15. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 Co tato nabídka od AutoKelly ! sv__ky.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mark Vloženo 15. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 Co tato nabídka od AutoKelly ! Řekl bych, že Beru jsou dobrá volba. Starline se prodávají nejvíce, ale je to spíše kvůli ceně. Nedá se u nich odhadnout výrobce, ale je na ně zase 3 roky záruka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 Starline ani náhodou, jakákoliv jiná značka bude lepší než tyhle. Právě kvůli ceně jsem v práci taky používali díly Starline, ale nestojí to za to a přestali jsme je vůbec kupovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mark Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 Ace: K těm dílům Starline bych se jen v krátkosti vrátil. Co se týká čepařiny a elekt. součástek typu váha vzduchu a pod. zastávám stejný názor jako ty. Co se týče ostatního zboží...moc bych ti přál, aby ses taky někdy dostal do fabriky, kde jedou po páse jisté náhradní díly a na konci se linka dělí a ty naprosto stejné díly dostávají různý potisk a padají do různě označených krabic. Pak by jsi měl hubu od ucha k uchu pokaždé, když ti zákazník říká, že jedině ta a ta značka je dobrá a zbytek nestojí za nic . To ale nic nemění na tom, že i já bych se u žhavících svíček přikláněl ke značce Beru . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 17. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 JJ je mi to jasný. Taky jsem na to už narazil - přelepený název výrobce nebo naprosto stejnej odlitek jen s vyraženou jinou značkou. Jde taky o to, že nám od Starline prošlo rukama hodně druhů zboží. A celkově dost hrůza. Ta cena musí bejt někde znát a spousta lidí nepozná rozdíl. O to horší je když si naúčtujou "značkovej" díl a dají tam tohle. A právě ty svíčky mi to připomněli. Když už si kolega vybral ty ce neměli tu žhavící tyčinku křivě tak mu jedna po čtvrt roce ukápla Jmenovitě: krajní kuláky (křivá a neopracovaná dosedací plocha na zajišť. matku); vodní pumpy co měli vůli už v krabičce; žárovky jsou kapitola sama pro sebe (divím se, že to vůvec někam svítí); díly náprav a ramena - na rychlou opravu před prodejem dobrý ale chudák další majitel , Zase abych nepomlouval tak už nám přišel novej vnější kloub na octávku od GKN a to bylo něco - načatej závit pro matku a vnitřní strana dosekaná kladivem jak se někdo snažil z toho kloubu vydolovat poloosu. Takže renomovaná značka nemusí bejt hned záruka perfektního dílu, ale jsou značky, který bych si na svoje ani jiné auto nedal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 7. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Tak a je to tady.Vrhnul jsem se na žhavičky a potvrdilo se to.Jsou ko.A to všechny do jedné.Ani jedna nežhaví.No myslím že už přesluhujou.Mají nažhaveno 170000km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 paráda, hlavne ze jsi na to prisel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomingueZ Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Mám rovnaký problém, nemáte skúsenosti s brisk, sviečky na 120 l mali dosť dobré neviem ako sú na tom žhaviče. ďakujem za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 7. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2009 paráda, hlavne ze jsi na to prisel Ale opětně jsem se u toho zapotil.Blbý přístup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mark Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Co tato nabídka od AutoKelly ! A nikdo si nevšimnul, že ta nabídka je na 1.9 TDi , ale Vick má 2,5 Tdi, jestli se teda nepletu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mark Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Víťo, máš to v SZ.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomingueZ Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Teraz mám po výmene žhavičov 2,5 všetky 6 ks ko kúpil som febi 440 sk kus.Ceny ostatných brisk 520 sk bosh 540 sk ngk 640 sk. Teraz - 20 °C štartovanie na prvý krát jak to má bejt predtym - 15 6-8 pokusov o štart ... Ps : má superb niečo také ako predhrievanie nafty niečo sa mi zdá že som to niekde čítal dík za odpoveď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
harmis Vloženo 29. leden 2012 Sdílet Vloženo 29. leden 2012 Zdarec. Hoši bude problem ked som namiesto 5V sviečok tam dal 7 Voltove? Mam pocit ze to tak nezhavi ako ma. Vdaka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Suplicek Vloženo 2. Únor 2014 Sdílet Vloženo 2. Únor 2014 Zdravím. Hned jak začlo mrznout jsem měl problém po ránu nastartova. Změřil jsem žhavící svíčky a zjistil jsem že jsou funkční jen 2 kusy ze 6ti. Objednal jsem svíčky Beru : http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/059963319h-zhavici-svicka-2-5tdi-v6-beru-7863.html Po namontování dám vědět jak jsem dopad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 2. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2014 u auto rykl o 80kč/ks levnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Suplicek Vloženo 5. Únor 2014 Sdílet Vloženo 5. Únor 2014 Tak včera jsem se pustil do výměny, zjistil jsem že už to někdo předemnou měnil, ale asi ne všechny, nekterá byla od BERU a některá od CHAMPION ( bylo na nich napsano 11 volt ). Vyndal jsem je az na jednu. Kdyz jsem stal pred motorem tak ta na prave rade valcu u chladice. Nechtelo se mi rozdelavat potrubi a kloubkem nešla povolit. Měl jsem strach abych jí neutrhnul, naštěstí to je jedna ze dvou, který ještě fungovali. Nevite někdo jestli to jde rozebrat bez dalšího rozebírání potrubí?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 6. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 nechci teď tvrdit s jistotou,ale mám tušení,že jak jsem to měnil tak jsem se k té žhavičce dostal bez demontáže potrubí.Přes kloubový nádstavec od gola sady jsem to povolil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Suplicek Vloženo 7. Únor 2014 Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 Zkoušel jsem to, ale tvářila se o poznání hůř než ty ostatní. Mám strach abych jí neutrhnul, stříkal jsem to sprejem na uvolnění závitů ale nechtělo se jí. Ohřál jsem i motor, ale .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.