Publikováno Duben 10, 200817 r Chlapci tak tato fotka nieje pekna ale pozrel som na motor a aha co to je ?? azda nie turbo?
Duben 10, 200817 r ahoj reso turbo to nie je, je to vzduch filter ktory dal pred motor (namiesto origo, ktory je v kryte motora) link PS sorry za reklamu
Duben 11, 200817 r Fotka nemá moc extra rozlišení... je to clasic, MR2003, nebo 2004, slabá motorizace. Vypdá to na brzdový posilovač, který se nárazem uvolnil z deformované montážní desky. Když sbírali "bordel" kolem bouračky, tak jej tam prostě pohodili.... tož asi tak.
Duben 12, 200817 r tak to teda posilovač nebude. ten se ti tak lehce neurve a nevíc kama by vyletěl ven když baterka je na místě a navíc je všechno natlačené právě na ten posilovač.
Duben 12, 200817 r Když se podívám na kryt motoru, tak je to podle mě určitě HTP 6V, takže podle mě je to výše zmiňovaný filtr
Duben 12, 200817 r Mne to pripada uplne ako turbo:D ale moze byt ze je to ten filter podla mna to turbo je ! ale nie je pohanane vyfukovymi plynmi, ale je to tzv. "mechanicke" turbo. normalne to ma taky zotrvacnik, (ako mali auticka, co sme sa v detstve hravali). natocis to pred jazdou a na stlacenie gombika to dava 15-20 sekund pridavny tah motoru. chlapik to mal asi slabo upevnene, lebo mu to utrhlo blatnik a poskodilo aj dvere. je to na principe kinematickom, sofistikovany prenos energie. prve mali americania uz v druhej svetovej, ale potom upadlo do zabudnutia.
Duben 13, 200817 r podla mna to turbo je !ale nie je pohanane vyfukovymi plynmi, ale je to tzv. "mechanicke" turbo. normalne to ma taky zotrvacnik, (ako mali auticka, co sme sa v detstve hravali). natocis to pred jazdou a na stlacenie gombika to dava 15-20 sekund pridavny tah motoru. chlapik to mal asi slabo upevnene, lebo mu to utrhlo blatnik a poskodilo aj dvere. je to na principe kinematickom, sofistikovany prenos energie. prve mali americania uz v druhej svetovej, ale potom upadlo do zabudnutia. Ja som mu to vravel nech to urobí na gumičku a nie na zotrvák! mohol sa ešte dnes voziť.
Duben 13, 200817 r Ja som mu to vravel nech to urobí na gumičku a nie na zotrvák! mohol sa ešte dnes voziť. chlapci, nerobte si z toho prdel, prosim !! ked pozijete programove vybavenie od firmy Google s.r.o, zistite, ze je to publikovane aj na webe. napr. tu je celkom seriozny clanok. citujem : "energia akumulovaná do zotrvačníka umožnila rozjazd vozidla na rovine bez manipulácie s akcelerátorom". koniec citatu http://www.nahradnediely.sk/index.asp?co=1...cnik-a-remenica Upraveno Duben 13, 200817 r od colins
Květen 29, 200817 r třeba to turbo bude :-D ale při nehodě to přeskočilo z druhyho vozu do fabky :-P hhehe:)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.