Přejít na obsah

?? co to je??

Doporučené příspěvky

Vloženo

Chlapci tak tato fotka nieje pekna ale pozrel som na motor a aha co to je ?? azda nie turbo? :kuk:

post-6141-1207831295_thumb.jpg

Vloženo

Fotka nemá moc extra rozlišení... je to clasic, MR2003, nebo 2004, slabá motorizace. Vypdá to na brzdový posilovač, který se nárazem uvolnil z deformované montážní desky. Když sbírali "bordel" kolem bouračky, tak jej tam prostě pohodili.... tož asi tak.

Vloženo

tak to teda posilovač nebude. ten se ti tak lehce neurve a nevíc kama by vyletěl ven když baterka je na místě a navíc je všechno natlačené právě na ten posilovač.

Vloženo
Mne to pripada uplne ako turbo:D ale moze byt ze je to ten filter :)

podla mna to turbo je !

ale nie je pohanane vyfukovymi plynmi, ale je to tzv. "mechanicke" turbo.

normalne to ma taky zotrvacnik, (ako mali auticka, co sme sa v detstve hravali).

natocis to pred jazdou a na stlacenie gombika to dava 15-20 sekund pridavny tah motoru.

chlapik to mal asi slabo upevnene, lebo mu to utrhlo blatnik a poskodilo aj dvere.

je to na principe kinematickom, sofistikovany prenos energie.

prve mali americania uz v druhej svetovej, ale potom upadlo do zabudnutia.

Vloženo
podla mna to turbo je !

ale nie je pohanane vyfukovymi plynmi, ale je to tzv. "mechanicke" turbo.

normalne to ma taky zotrvacnik, (ako mali auticka, co sme sa v detstve hravali).

natocis to pred jazdou a na stlacenie gombika to dava 15-20 sekund pridavny tah motoru.

chlapik to mal asi slabo upevnene, lebo mu to utrhlo blatnik a poskodilo aj dvere.

je to na principe kinematickom, sofistikovany prenos energie.

prve mali americania uz v druhej svetovej, ale potom upadlo do zabudnutia.

Ja som mu to vravel nech to urobí na gumičku a nie na zotrvák! lol mohol sa ešte dnes voziť. :p

Vloženo (editace)
Ja som mu to vravel nech to urobí na gumičku a nie na zotrvák! lol mohol sa ešte dnes voziť. :p

chlapci, nerobte si z toho prdel, prosim !!

ked pozijete programove vybavenie od firmy Google s.r.o,

zistite, ze je to publikovane aj na webe.

napr. tu je celkom seriozny clanok.

citujem : "energia akumulovaná do zotrvačníka umožnila rozjazd vozidla na rovine

bez manipulácie s akcelerátorom".

koniec citatu

http://www.nahradnediely.sk/index.asp?co=1...cnik-a-remenica

Editováno: , autor: colins
  • o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...