otakar Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 (editace) Včera si v klidu jedu se svojí 1999 1.6 74kW najeto 240 tis., zařazená pětka a najedu bum a ona to převodovka, za mnou čára oleje a nejde zařadit 5, tak jsem to odstavil. Je fakt, že mě mírně pocukávala na 2 i na 3 při zrychlování, ale vůbec by mě nenapadlo, že to může být převodovku. Převodovka byla totál. Po velkých utrapách jsem sehnal repasovanou. Věřím jí ! Editováno: 8. Červen 2008, autor: otakar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laky30 Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 Mne to tiež pri rozbiehaní šklbe a hlavne pri väčšej akcelerácii že by naozaj prevodovka?? O1 1,6 74 Kw 1999 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 Převodovky na 1,6/74kw se řešily tady http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...p;hl=převodovka. to otakar: zřejmě máš převodovku typu DUU a ty mají slabé nýty, které rády praskají a to bude případ i u tebe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
otakar Vloženo 12. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 Dívámse do servisky a je to převodovka DUU. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukascheck Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 Dívámse do servisky a je to převodovka DUU. jojo ty nýty se projevovali od nějakých 170 000 km a výše ta opravná sada stojí cca 2100,- když není v háji obal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barbarosa Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 není to omezeno rokem výroby ?? slyšel jsem, že s tím byl problém do asi do roku vyr. 2000, že faceslift už je OK, nevím co je na tom pravdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukascheck Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 Tak to Ti nepovím snad ty 75 KW už mají jiný skříně ale jistý si nejsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.