Duben 12, 200817 r Pojede někdo z okolí Těšína? Hoší nemohl bych se prosím s někým z Vás svézt? díky moc Upraveno Duben 12, 200817 r od drapek
Duben 13, 200817 r Autor Taky se jedu podivat @Jeremy jak tam jedes? Pokud bude pekne beru bandu do auta a vyrazime,,
Duben 13, 200817 r jedu taky, nevíte něco o vlezném ? nemají tam tuning auti nějakou slevu ? nebo je to free ?
Duben 13, 200817 r koukam ,,muzem z toho Kopru pri jednom udelat dalsi srazik .p to jo no třeba se domluvit kde se sejdem
Duben 13, 200817 r jedu taky, nevíte něco o vlezném ? nemají tam tuning auti nějakou slevu ? nebo je to free ? co si predstavujes pod pojmem tuning auti plati se za auto a za osobu, minule to snad bylo 150 clovek a 100 auto...ale v zari sem nebyl,takze ty ceny asi nesedi
Duben 14, 200817 r co si predstavujes pod pojmem tuning auti plati se za auto a za osobu, minule to snad bylo 150 clovek a 100 auto...ale v zari sem nebyl,takze ty ceny asi nesedi jednou jsme byl na takovem malilinkem tuning srazu v bašce a tam měli ''tuning'' auta vstup zadara
Duben 14, 200817 r Přijedu také a budu mít sebou klubové kartičky Tak se o ně přihlaste a jako domácí úkol, se naučte své reg. číslo (mám je řazené dle čísel)
Duben 16, 200817 r Přijedu také a budu mít sebou klubové kartičky Tak se o ně přihlaste a jako domácí úkol, se naučte své reg. číslo (mám je řazené dle čísel) příhlasím se
Duben 16, 200817 r Přijedu také a budu mít sebou klubové kartičky Tak se o ně přihlaste a jako domácí úkol, se naučte své reg. číslo (mám je řazené dle čísel) no ne konecne dorazis osobne az do kopru jo?tak to se tam potkame
Duben 16, 200817 r sááákra olin přijede a já u toho nebude .. chjoooooo Mimochodem vstupné na osobu bude 200,- + auto 100,- když k tomu přidám nekonečné stání v koloně a hnusné počasí .... to se radši budu učit na maturu
Duben 16, 200817 r určitě se tam ukážu:) tak jestli budete parkovat nějak po hromadě, dejte vědět, dik
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.