ivls Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 mám oktavii II tdi 77kW hledal jsem v přízpěvcích a nic nenašel, tak doufám, že jsem nepřehlédl a nezakládám zbytečné téma když jedu v autě, tak mi zepředu z podpalubky jde nějaký divný zvuk - nejvíc si toho všímám v obci 50ka, tempomat - zdá se mi jakoby drhnul větrák, nebo něco od klimatizace - asi nebudu daleko protože když přepnu climatrinic do off, tak to přestane děsně me to otravuje a nedovedu specifikovat zdali to jde z podpalubky, nebo z motorového prostoru jinak to někdy dělá a někdy ne a líbí se tomu asi i v určitých otáčkách - viz ta 50ka děkuji za případnou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlito Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 Presne toto mam aj ja , zatial som neprisiel co to je. Nestava sa to casto, len niekedy , pomohlo prepnutie do inej polohy fukania(napr. na nohy). ...... 1.6MPI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pampaliny Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 Presne toto mam aj ja , zatial som neprisiel co to je. Nestava sa to casto, len niekedy , pomohlo prepnutie do inej polohy fukania(napr. na nohy). ...... 1.6MPI Ahoj, mam O2 rv.2005 1.6 75kW. Mam stejny problem, zvuk bych prirovnal spise k nepravidelnemu tukani ze stredoveho panelu. Dela mi to ikdyz stojim na cervenou. Do nedavna jsem mel pocit, ze to prestane, kdyz vypnu uplne ventilator, ale vcera mi to zase "tuklo" i pri vypnutem (mene nez predtim). Nechce se mi s tim do servisu, jelikoz tam s tim asi nic neudelaji a reknou, ze je to "vlastnost vozu". Dik za pripadnou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 hoši, ksakru, je tady o tom mraky příspěvků. Jedná se o souvislost klimatizace - ventilace, tak proč se nejdřív trochu nerozhlídnete, než se založí další jalový téma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloš Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 (editace) Tak tak tak jak píše jirkaK. Jinak ten zvuk dělají pravděpodobně mechaniky klapek. Jinak tady: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=3667 Editováno: 3. leden 2009, autor: Miloš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 Vyměnit motorky a přefleshovat...pokud je to starší verze.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivls Vloženo 12. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Vyměnit motorky a přefleshovat...pokud je to starší verze.... hodně dlouho jsem tady nebyl, ale i tak sem píši, protože by mohlo někomu pomoci mě osobně pomohla jedna věc a to servis klimatizace - udajně jsem měl méně provozní naplně - oleje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakataka Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Jó pánové, tak tenhle problém jsem řešil před půl rokem. Každej mi říkal, to je softwér klimatizace. Další mi říkal, vole tvoje klima žádnej sowt. nemá. Příčina problému je ale velice prostá. Dělá to klapka vzduchu pod palubní deskou. Ta se natáčí podle teploty v kabině a pouští do prostoru podle potřeby teplý nebo studený vzduch. Tuto klapku ovládá maličkej servo motůrek. Na něm je uzubené kolečko a to se bohužel marně snaží tuto klapku nastavit. (to je to klapání) Pokud Vám tento zvuk opravdu vadí musíte si nechat vyměnit toto servo. Tzn.: sundat palubku, vyměnit servo, nasadit palubku. Já vůl to nechal po záruce udělat v origo servisu. Stálo mě to 9.000,- Kč. Příště už mě ten zvuk tolik štvát nebude. Budiž Vám útěchou, že O2 začala v roce 2008 dělat tato serva "novou" technologií. Takže snad už toto nebudu muset nikdy řešit... Moje O2 - 1,6 MPi, 2004, manualní klima. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.