Sebring Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 moje starucke pracovne auto pomaly vypoveda sluzbu a tak som sa porozhliadol po niecom novsom do uvahy pada aj VW Golf s motorom TDI 66kw (rovnaky motor ako Octavia) bol by som rad, keby ste mi poskytli nejake tie "rady" ci sa to nekazi, naco si dat pri kupe pozor a podobne... vopred dakujem vsetkym za ohlasy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 senzačni motor:) de krasne poladit,drži, najezdíš snim hodne.ale tdi pd bych asi už neopustil vic napisu vecer ted frčim smer lahošt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebring Vloženo 15. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebring Vloženo 17. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 66-ky TDI-čka už vymreli či čo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 66-ky TDI-čka už vymreli či čo??? Mám ho v OI a max.spokojenost.Když dáš nové trysky např.S764+chip tak tam budeš mít 100kw jak nic.Mám to taky tak a v poho.Spotřeba do 5l. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 Ale nevymřeli. Ale co k tomu psát prostě ideální motor. Nikdo nic nepíše protože problémy s ním nejsou Hovno žere - dobře jede - neserese Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jen Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 Ale nevymřeli. Ale co k tomu psát prostě ideální motor. Nikdo nic nepíše protože problémy s ním nejsou Hovno žere - dobře jede - neserese Tak tak, neni co vic napsat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radchen Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 Ale nevymřeli. Ale co k tomu psát prostě ideální motor. Nikdo nic nepíše protože problémy s ním nejsou Hovno žere - dobře jede - neserese souhlasím je to nezmar motor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 OI tdi 66kw mam necely dva roky . spokojenost a bez problemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebring Vloženo 17. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 (editace) vdaka chalani takze je rozhodnute... dost dlho som vahal, ci Golf III TDI alebo Fiat Marea Wagon JTD... ale myslim ze tymto okamihom sa to odkleplo... TDI da BEST Editováno: 17. Duben 2008, autor: Sebring Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marioch Vloženo 19. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2008 (editace) Editováno: 19. Červenec 2008, autor: marioch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2008 Jezdim s tim jako s firemnim autem, na spotrebu to je super motor ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 měl jsem to ve svojí Octě trysky, turbo jezdilo to nádherně a hlavně za nesmysl - jezdit okolo 5-6 litrů nebyl problém ani z těžší nohou. Měl jsem ju cca 90 t. km a na motor jsem nechytl krom předělávek a údržby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 moje starucke pracovne auto pomaly vypoveda sluzbu a tak som sa porozhliadol po niecom novsomdo uvahy pada aj VW Golf s motorom TDI 66kw (rovnaky motor ako Octavia) bol by som rad, keby ste mi poskytli nejake tie "rady" ci sa to nekazi, naco si dat pri kupe pozor a podobne... vopred dakujem vsetkym za ohlasy Volil bych bud AGR do roku 2001 to je jeste obtok a nesmrtelnej motor.... nebo rovnou 81Tdi ma lepsi turbo trysky a v serii i docela jede... navic ma u Oct all kotouce.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 Nevim, jestli má smysl to řešit čtvrt roku po položení dotazu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 Nevim, jestli má smysl to řešit čtvrt roku po položení dotazu Treba jeste nekoupil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 21. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2008 Precti si tohle a nemuzes koupit nic jineho http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=42947 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OTDi Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 Ten motor je super, ale chce to něco silnějšího, měl jsem ho 2 roky a problémy žádný, spokojenost maximální a spotřeba u tohoto motoru fakt minimální Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 Nevim, jestli má smysl to řešit čtvrt roku po položení dotazu Občas se tu objeví i odpověď na otázku položenou před 2ma lety takže tohle myslím ještě jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 Tak sorry kluci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebring Vloženo 22. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 po dlhsej dobe zdravim nakoniec som od TDI opustil a predsa len zobral Golfa, ale 1,9 GTD... na tom TDI bolo zle cerpadlo, trysky a cela soferova poloos aj s tlmicom s new autickom jazdim asi mesiac, na kamosove TDI 66 v Golfe IV stacim vpoho, motor je cely prekopany, sportove pruzenie Einbach, rozsireny o 4 cm.. a este k tomu bolo toto afti za cenu, ktora sa neodmieta ak by bol zaujem hodim foto a posudte sami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 Mam kamarada ktery kupoval Vento (66kw tdi) jako nove a ted na nem ma 640t km a krom pravidelnych vymen na motoru vse puvodni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.