Přejít na obsah

Kde zaparkovat v Praze vecer

Ol@f

Doporučené příspěvky

29.4. se v Praze konna koncert v hale HC Sparta Praha, mohli by prosim panove mistni dat nejaky navrh kde bezpecne zaparkovat? Radeji pojedu 30 minut metrem nez abych to mel 5 minut za rohem a nejhorsim miste v praze. Nebranim se i rozmne placenemu hlidanemu parkovisti. Chtel bych byt tak kolem 18 hodiny na miste.

Predem diky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dej si to ke me za plot, bydlim 3 stanice od holesovic metrem ;)

v kolik to konci cca?

To zni lakave, o otevres mi pak jeste? Odpovim si sam otevres, pojedu asi totiz fabii a tu bys nechtel lol lol lol .

Predpokladam ze o pulnoci budu pryc.

Editováno: , autor: Ol@f
Odkaz ke komentáři

29.4. se v Praze konna koncert v hale HC Sparta Praha, mohli by prosim panove mistni dat nejaky navrh kde bezpecne zaparkovat? Radeji pojedu 30 minut metrem nez abych to mel 5 minut za rohem a nejhorsim miste v praze. Nebranim se i rozmne placenemu hlidanemu parkovisti. Chtel bych byt tak kolem 18 hodiny na miste.

Predem diky.

To bude koncert Landy? ja viděl že má 29.4., v Praze koncertovat Pucka Býlá.. vono se vo tom moc nemluví ale zpívá mi k svátku.. sem pustil chlup lol

Odkaz ke komentáři

To bude koncert Landy? ja viděl že má 29.4., v Praze koncertovat Pucka Býlá.. vono se vo tom moc nemluví ale zpívá mi k svátku.. sem pustil chlup lol

jj určitě Landa taky mám lístky :rock::punk: . Pobavila mě hláška na vstupence Zákaz vstupu s: zbraně útočné a obranné (sečné, bodné střelné) kua a já si chtěl vzít mačetu lol

Ale mluví. Já slyšel že ti má k svátku zpívat Věra Bílá prej pro tebe udělá i striptýz lol

Editováno: , autor: zabiak
Odkaz ke komentáři

Me se osvedcil hned vedle haly hotel EXPO, maji podzemni garaze a deda co tam hlida ma strasne rad melouchy bokem .-)za kilco do kapsy a mile jednani te jiste necha zaparkovat. Jezdim na koncerty casto a vzdycky jak je neco v arene tak parkuju tam.....

Ten deda musi bej nejakej extra vykonej to tam sedi kazdej den ? Pri mym stesti tam bude nekdo jinej. lol

Odkaz ke komentáři

Jednou sem natrefil na nejakyho mladocha co ho suploval, stacilo rict ze " ten sedivy pan co tady obvykle hlida me nechava parkovat " , zasustit odpovidajic i bankovkou a bylo to :-)me se osvedcilo kilo nebo dvoukilo :-)a auticko bylo hezky v bezpeci ...a to sem tam uz takdle parkoval fakt mockrat...

P.S doufam ze se nezmenila obsluha ale jezdim do T-Mobile areny nebo jak se ted jmenuje asi 5 let a byl jsem na 10 ti koncertech a vzdycky me nechal projet. Naposled sem byl minuly rok na mansonovi a v pohode...

Ber to jako navrh ne jako hotovou vec, urcite mej druhou moznost v zaloze at pak nemas nejaky zbytecny pruser..

Odkaz ke komentáři

TO P+RKO SE JEVI JAKO NEJEFEKTIVNEJSI, PO PULNOCI UZ METROI NEJEDE A TAK BYS KE ME MUSEL BUD NOCNI TRAM NEBO BUS :)

SORRY ZA CAPS :)

Dej to na jakékoliv P+R, tam je to OK. Na koncert jeď z P+R 100% MHD. Koupíš si lístek za 26,-Kč a označíš si ho a potom zaplatíš za parkování jen 10,-Kč (pokud nepřetáhneš 24hod. od vjezdu na P+R). Tramvaj či BUS jede vždy. No a když tak si zavolej TAXI přes dispečink a máš to 100% za oficiál. cenu. Na jejich stránkách si můžeš i předem spočítat cenu, kolik by to cca mělo stát(alespoň u někoho jsem to určitě viděl). :palec2:

Tady máš některé Taxi služby, které mne napadly:

AAA - 14014

City Taxi - 257 257 257

Taxi Praha - 222 111 000

Profi Taxi - 844 700 800

Modrý anděl - 737 222 333 nebo 272 700 202

Editováno: , autor: Palo
Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Tak tedy Primarne P+R (asi nebudu jedinej koho to napadne parkoviste ma kapacitu 74 mist), jako zaloha hotel EXPO, jeste by to chtelo jednu zalohu. Kdo uz byl nedky na Landovy? Nejake tipy jak dlouho to bude trvat ? Oficialni zacatek je v 8. Nejake napady na objizdnou trasu od Brna abych nemusel pres "podle mapy centrum" chtel bych prijet do Prahy mezi 5 a 6 a to to bude asi nejhorsi.

Odkaz ke komentáři

Tak tedy Primarne P+R (asi nebudu jedinej koho to napadne parkoviste ma kapacitu 74 mist), jako zaloha hotel EXPO, jeste by to chtelo jednu zalohu. Kdo uz byl nedky na Landovy? Nejake tipy jak dlouho to bude trvat ? Oficialni zacatek je v 8. Nejake napady na objizdnou trasu od Brna abych nemusel pres "podle mapy centrum" chtel bych prijet do Prahy mezi 5 a 6 a to to bude asi nejhorsi.

Netvrdil bych, že v tu dobu budou P+R plná. V ten čas bude volno i před halou na parkovišti

Odkaz ke komentáři

Netvrdil bych, že v tu dobu budou P+R plná. V ten čas bude volno i před halou na parkovišti

no v Holesovicich neni zas tak velky a je docela vytizeny a kdyz je nejaka akce tak je plny vetsinou...

jinak jeste asi 200m od parkoviste P+R jsou dalsi dve mensi hlidana a oplocena parkoviste tam by byla moznost tak, pak jak pises je tam hotel hned Salut naproti. Jinak jsem ted v sobotu v noci stal v Holesovicich v zone a kupodivu ani pokuta a ani to neodtahli ;)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...