kodemi.:R Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 (editace) Cao hledam nejakej vrak na dojizdeni. nevim jesi neco doporučite z vlastni zkušenosti. Jedna se o denni ježdeni do školy a ze školy:P cca max tech 50km najedu ani ne do školy to mam nějakych 15 nechci tam mit stat fabku. bohužel najdou se tací kteři to objednou hned kličem.bohužel se mi to už stalo.. přemýšlím o : GOLF II BMW E30 bo fabii v junioru ale to spiš už GII ) aspon to nejak postavit na kola aby to vypadalo tak nejak ne uplnej vrak za rozumný penize. Diesla asi nejlip naftu mam zadarmo .. Editováno: 14. Duben 2008, autor: kodemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 Tak to už je trochu moc né A fabii si vystavíš v pokojíku a budeš se na ní chodit koukat? Radši si ty peníze schovej na lakýrníka kdyby náhodou doopravdy někdo vojel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 15. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 ono se to už stalo tak bych radeji koupil nejakou šunku,ono se to hodi i na jine veci tahani dřeva apod ano fabka se jenom skoro vystavuje viď pane Vytlačil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 Ja tuhle resil neco podobnyho..Jeste to pro me neni uplne aktual,ale na dojizdeni do prace po Praze,jsem si asi vybral VW Polo r.v. 1989-1993.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebring Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 no ja mam teraz na pracu a chodenie do skoly Lancia Thema 2,5 tds... ale jak si mohol vidiet v mojom topicu coskoro ju (dufam ze coskoro) nahradi VW Golf TDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 15. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 ja jsem ted koukal na peknou tigru v benu no nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebring Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 no mne benzin afto nehrozi... diesel je diesel... benzin je dobry do zapalovacov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amigo Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 kup si punto tam sa daval motor aj 1,7 d. a su lacne jak pre deti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 diesel forever ale dyk se mu to do skoly ani neohreje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 15. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 asi padne neco jako polo,lupo,golf 3 moc se mi nechce do toho bmw e30 ale laka me zadohrab ale tigra neni spatna ne? opel no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 16. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 tak se asi pojede pro tu tigru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 E30 je gut auto, ale v ropě to bude už absolutně odepsaná 2,4d, takže buď benzín nebo nebrat jinak do toho neskutečně zahučíš. Jinak jízda, pohodlí adt. super měl jsem 2,5 benzín. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 hele woe Kodemi tobě už je 18??????????????????????????, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcos Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 Jestli je Tigra stejne kvality jako Corsa B, tak si to poradne prekontroluj! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 16. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 marcos: proc spatny zkusenosti? jj je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misom Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 Jestli je Tigra stejne kvality jako Corsa B, tak si to poradne prekontroluj! Tak to mozem potvrdit stara corsa a tigra to je kopa nestastia osobne poznam chalanov co to vlastnili a uz su radi ze sa toho zbavili. A cim starsi rocnik tym to bolo horsie. To skor toho golfa, poriadny chrochtak. Alebo ma napadlo najidealnejsie auto na taketo pouzitie je Jeep Grand Cheroke alebo Cadillac Escalade. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcos Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 (editace) Tak to mozem potvrdit stara corsa a tigra to je kopa nestastia osobne poznam chalanov co to vlastnili a uz su radi ze sa toho zbavili. A cim starsi rocnik tym to bolo horsie. To skor toho golfa, poriadny chrochtak. Alebo ma napadlo najidealnejsie auto na taketo pouzitie je Jeep Grand Cheroke alebo Cadillac Escalade. Mel jsem Corsu B, to je skoro stejne jako Tigra ( jen jina kastle ) , auto bylo 6 let stare, najeto 90tkm a: koroze, elektro katastrofa, napravy nic moc a atd......., uz bych do toho nesel, najel jsem asi za dva roky 60tkm, a min.2x do mesice nejaka zavada. Mohu doporucit Golf2, Polo, Ibizu od 1998 - dobra volba i motor 1.0. Editováno: 16. Duben 2008, autor: marcos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 starej golf 1,6D nebejval špatnej a motor držák. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 Jestli je Tigra stejne kvality jako Corsa B, tak si to poradne prekontroluj! ja mam Corsu B z roku 96 a jsem s ni maximalne spokojenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 Ja tuhle resil neco podobnyho..Jeste to pro me neni uplne aktual,ale na dojizdeni do prace po Praze,jsem si asi vybral VW Polo r.v. 1989-1993.. Ja jsem si koupil na tu Prahu do prace tohle, aby Octa netrpela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 Ja jsem si koupil na tu Prahu do prace tohle, aby Octa netrpela Voe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebring Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 Ja jsem si koupil na tu Prahu do prace tohle, aby Octa netrpela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 Ja jsem si koupil na tu Prahu do prace tohle, aby Octa netrpela , taky mé oblíbené parkovací místo, do Prahy dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcos Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 ja mam Corsu B z roku 96 a jsem s ni maximalne spokojenej Tak to mas stesti, cekal jsem jestli se ozves Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 Tak to mas stesti, cekal jsem jestli se ozves no mam ji asi rok a zatim pohoda,najel jsem s ni cca 25 tis a zatim bez problemu,akorat jsem menil AGR ventil.Je to fakt super auticko,jen ten motor....1,2-33kW,ale zase jsem se docetl,ze je to v Corse nejmin poruchovej motor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.