Deny.Kr Vloženo 23. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 stejně to vyfoť.. obávám se,že to nepůjde..požádal jsem taťku,aby se zeptal,či tak-a on mě s tím poslal někam,ať se na to vyseru...no a René stál pod barákem naposled ve čtvrtek večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
black007 Vloženo 25. Duben 2008 Sdílet Vloženo 25. Duben 2008 (editace) není tohle něco podobného? Editováno: 25. Duben 2008, autor: black007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Duben 2008 Sdílet Vloženo 25. Duben 2008 Jj, taky mě to napadlo když jsem to viděl ve Vašich OII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 25. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2008 (editace) není tohle něco podobného? né,tohle máme v autě taky,to bych poznal navíc v červené asi těžko..jestli se tady René někdy objeví a jestli bude příležitost, pokusím se to vyfotit..pokud se nepodaří,tak to prostě vypadá,jako u toho supíka Editováno: 25. Duben 2008, autor: Deny.Kr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 26. Duben 2008 Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 René, já a Rudolf, chodíváme na golf... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 26. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 René, já a Rudolf, chodíváme na golf... tak ty ho znáš taky, jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 26. Duben 2008 Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 jasný, je stejně starej jako muj tatík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 26. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 jasný, je stejně starej jako muj tatík jo?..máš docela mladýho taíka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.