sakik Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 Ahoj.sjem tu nový, ale mám tento problém. Mám Octavii II , s velkou navi Nexus , telefon se mi připojuje přes bluetoh, na palubním počítači, který ovládám i přes volant si zadám telefon, ale nemohu nebo nevím jak bych tam načetl telefoní seznam jelikož se mi tam pouze objeví nepřijaté hovory ale telefoní seznam je pořád prázdný. Poradí mi někdo prosím Vás? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 Ahoj.sjem tu nový, ale mám tento problém. Mám Octavii II , s velkou navi Nexus , telefon se mi připojuje přes bluetoh, na palubním počítači, který ovládám i přes volant si zadám telefon, ale nemohu nebo nevím jak bych tam načetl telefoní seznam jelikož se mi tam pouze objeví nepřijaté hovory ale telefoní seznam je pořád prázdný.Poradí mi někdo prosím Vás? A co mas za telefon? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakik Vloženo 16. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 A co mas za telefon? Nokia 6234 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 Nokia 6234 A ten ma Symbian nebo jinej OS? Koukni sem http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=42816 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakik Vloženo 16. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 Nokia 6234 to právě nevim jestli to má nebo ne.nerozumim tomu ale ten muj telefon tam nikde neuváděj.je divný že se tam zobrazej ty nepřijatý hovory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakik Vloženo 16. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 to právě nevim jestli to má nebo ne.nerozumim tomu ale ten muj telefon tam nikde neuváděj.je divný že se tam zobrazej ty nepřijatý hovory tak OS je Nokia Series 40 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakik Vloženo 16. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 tak OS je Nokia Series 40 s tím asi nic nenadelam co??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 Stahni si tady tu aplikaci do mobilu http://new.skoda-auto.com/CZE/model/newoct...sBluetooth.aspx Nebo je to myslim i na strankach Nokie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakik Vloženo 16. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 Stahni si tady tu aplikaci do mobilu http://new.skoda-auto.com/CZE/model/newoct...sBluetooth.aspxNebo je to myslim i na strankach Nokie. ale jakej přesně mam stahnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 s tím asi nic nenadelam co??? serie 40 neznamená OS ten telefon by měl chodit ,tak jak je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 http://cc.skoda-auto.com/cze/cc_6_finish.a...sIdentifier=SI1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakik Vloženo 21. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 http://cc.skoda-auto.com/cze/cc_6_finish.a...sIdentifier=SI1 Ahoj.a co na tyhle stránce mám najít??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 Ahoj.a co na tyhle stránce mám najít??? no když se dostaneš k příslušenství tak tam uvidíš podporované tel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenusoun Vloženo 9. Září 2011 Sdílet Vloženo 9. Září 2011 oživím tuto diskuzi mám telefon LG optimus one a OII MR 2007 s origo HF , telefon připojuji pomocí bluetooh , do maxidotu se nahrál v pohodě celý telefoní seznam včetně volaných a přijatých hovorů když na MF volantu stisknu tlačítko pro hlas. komunikaci s HF tak mohu vytáčet pouze čísla které vyslovím např. 737 atd pokud dám příkaz vybrat jméno tak ta ženská hlásí ,,telefonní seznam je prázdný,, a to je divný když tel seznam v maxidotu je neví někdo co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koprda Vloženo 9. Únor 2012 Sdílet Vloženo 9. Únor 2012 "zdenusoun" - hlasově jdou vybírat jen jména, který si ty sám hlasem uložíš ( tzn. pomocí hlasových příkazů si nejdřív musíš postupným zadáváním uložit jména včetně telefonních čísel a pak jdou tímhle způsobem vybírat )..tím není myšleno vybrat jméno z telefonního seznamu, který se ti přes bluetooth načte z připojenýho telefonu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 9. Únor 2012 Sdílet Vloženo 9. Únor 2012 Toto dělají staré jednotky (např. 5N0 035 730 A, B nebo C). Nové už mají rozpoznávání řeči. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.