Publikováno Duben 19, 200817 r Dobrý den potřeboval bych poradit. Mám fabii combi 1.9 Tdi a mám pocit, že nejede jak by měla. Od 2000-3000 ot/min to má dobrý zátah a pak, jak kdyby to vadlo. Jedem kolega mám stejný motor a táhne mu to v celém spektru otáček. Pokud někdo máte s tímto zkušenost (turbo, váha vzduchu atd.) poraďte. Děkuji
Duben 19, 200817 r tak je asi nieco na odchode alebo motor uz nie je to co za mlada kolko ma nabehane ? alebo tvoj kolega ma nadpriemerny motor a ty priemerny alebo opak mas podpriemerny ( myslim tym poskladanie a celkovo vykon) ziaden motor nejde rovnako.
Duben 19, 200817 r Autor Mám najeto cca 130000 a řekl bych, že motor je v pohodě, nekouří spotřeba okolo 5 litrů, ale něco tam asi nefunguje jak by mělo.
Duben 19, 200817 r zajeď k někomu na VAG - s největší pravděpodobností to bude váha vzduchu - dost často odchází doporučuju koupit Bosch - rozhodně ne žádný Polsko nebo Čínu!!!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.