Petr Šlauer Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 Dobrý den potřeboval bych poradit. Mám fabii combi 1.9 Tdi a mám pocit, že nejede jak by měla. Od 2000-3000 ot/min to má dobrý zátah a pak, jak kdyby to vadlo. Jedem kolega mám stejný motor a táhne mu to v celém spektru otáček. Pokud někdo máte s tímto zkušenost (turbo, váha vzduchu atd.) poraďte. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 tak je asi nieco na odchode alebo motor uz nie je to co za mlada kolko ma nabehane ? alebo tvoj kolega ma nadpriemerny motor a ty priemerny alebo opak mas podpriemerny ( myslim tym poskladanie a celkovo vykon) ziaden motor nejde rovnako. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Šlauer Vloženo 19. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 Mám najeto cca 130000 a řekl bych, že motor je v pohodě, nekouří spotřeba okolo 5 litrů, ale něco tam asi nefunguje jak by mělo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 zajeď k někomu na VAG - s největší pravděpodobností to bude váha vzduchu - dost často odchází doporučuju koupit Bosch - rozhodně ne žádný Polsko nebo Čínu!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.