rolbař Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 (editace) Omlouvám se, že tomu něco chybí, ale dostal jsem to mailem <mcapek@csas.cz> Vim, že to sem uplně nepatří, ale za každou pomoc, popřípadě zveřejnění budu velice vděčný! Fotku kdyžtak dodám. Dnes tj. 18.04.2008 v raních hodinách mi byla v Praze v okolí krče odcizena fábie. Viz foto. Je to 1,9 Tdi plná výbava, poznávaci znaky: na předním skle byl pruh RS, kola Audi A8, zadní DTM výfuk, přední světla tmavá, zadní nárazník byl v jiné modré barvě s nálepkou z rally. Byl ze závoďáka seriový. Editováno: 20. Duben 2008, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukascheck Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 Omlouvám se, že tomu něco chybí, ale dostal jsem to mailem<mcapek@csas.cz> Vim, že to sem uplně nepatří, ale za každou pomoc, popřípadě zveřejnění budu velice vděčný! Fotku kdyžtak dodám. Dnes tj. 18.04.2008 v raních hodinách mi byla v Praze v okolí krče odcizena fábie. Viz foto. Je to 1,9 Tdi plná výbava, poznávaci znaky: na předním skle byl pruh RS, kola Audi A8, zadní DTM výfuk, přední světla tmavá, zadní nárazník byl v jiné modré barvě s nálepkou z rally. Byl ze závoďáka seriový. Dodej foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nightm4re Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 (editace) Dodej foto jj, davejte sem jakekoliv foto .. bydlim pobliz Krce, abych mel oci na stopkach ;-) Editováno: 25. Červenec 2008, autor: nightm4re Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.