Gembler Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 je to strasne na hlavu vymyslene pretoze ked sa pohybujem vo velmi prasnom prostredi az uz pomaly nevidim cez to predne okno a chcem ho umyt tak akonahle pritlacim packu zacne striekat a okamzite aj zotiera = kym sa na okno dostane dostatocne mnozstvo ostrekovacej kvapaliny medzi tym uz stierace zodru (zotru) okno 2 - 3 x na sucho neda sa tento interval nastavit tak ze po pridrzani packy len kvapalina strieka a po uvolneni stierace zotru? alebo ze po pridrzani prvych 5 s len strieka a potom zacne aj stierat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 osobně mi to takhle vyhovuje. to o čem ty píšeš (ne teda 5s, je to míň) funguje mam pocit od rychlosti 100km/h a vejš. pak nejdřív stříkne a až po chvilce stírá, tak možná že by pro tebe šla zrušit ta rychlostni podmínka, ale to se musí vyjádřit někdo kovanej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 To nevím teda jak to máš nastavené nebo co je špatně, ale mě se stihne v klidu sklo navlhčit a stěrače začnou pracovat až pak, zároveň s ostříknutím je to jak píše Luke při vysokých rychlostech, ale jinak je tam prodleva. Ne 5 vteřin, ale neexistuje, že sklo by bylo 3x setřené nasucho, nemáš něco s čerpadlem kapaliny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gembler Vloženo 20. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 u mna je to asi tak - akonahle sa dotknem packy na ostrek strieka kvapalina a hned aj stiera pri rychlostiach cca 30km/h 80km/h 160km/h dnes som to testoval aj pri vyssej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 Někde je chyba, pokud tedy máš OII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 To opravdu nebude něco OK, protože jak se tu píše.. do 120 km/h se spouštějí stěrače se zpožděním a nad 120 pracují současně s ostřiky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 Takhle by to mělo fungovat u OII podle výrobce. Omývací a stírací automatika čelního skla Po přitažení páčky stíračů k volantu do polohy ostřikování, ostřikovače pracují ihned, stírače začínají stírat s malým zpožděním (800 ms). Při rychlosti vozidla nad 120 km/h pracují ostřikovače a stírače současně. Po uvolnění páčky přestanou ostřikovače pracovat a stírače provedou ještě 3 až 4 setření (podle délky ostřiku). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 Přiznám se, že mně se zas nedaří nějak seřídit polohu trysky před řidičem..pořád to stříká thlavní paprsek buď dolu na sklo nebo přes střechu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 Přiznám se, že mně se zas nedaří nějak seřídit polohu trysky před řidičem..pořád to stříká thlavní paprsek buď dolu na sklo nebo přes střechu.. tak s tím zajeď do autorizovanéh servisu ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 tak s tím zajeď do autorizovanéh servisu ne? To mně nenapadlo..tam nad tím budou tři dny laborovat, vymění tři řídící jednotky a pak se podrbou na hlavě a zeptají, co tam leju za vodu, což Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 To mně nenapadlo..tam nad tím budou tři dny laborovat, vymění tři řídící jednotky a pak se podrbou na hlavě a zeptají, co tam leju za vodu, což mám stejný problém,Ted to mám v poloze že to stříká jak dolu tak nahoru!To bych se z toho poďal! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.