stihacka Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 Mám dotaz na někoho zkušenějšího, jde nakódovat komfort 1G, tak aby mi otevřel jen oboje přední dveře a zadní s kufrem zůstaly zamčený? To bych si potom případně odemknul od řidiče. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 (editace) Mám dotaz na někoho zkušenějšího, jde nakódovat komfort 1G, tak aby mi otevřel jen oboje přední dveře a zadní s kufrem zůstaly zamčený? To bych si potom případně odemknul od řidiče. Děkujico sem se bavil s borcem tak jdou odemknout ridicovi a potom vsechny ale mozna to jde i tak Editováno: 22. Duben 2008, autor: foxdivemaster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 (editace) jojo prvni odemknuti jen ridic - druhe nasledovane odemk. ostatni dvere Editováno: 22. Duben 2008, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 23. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 jojo prvni odemknuti jen ridic - druhe nasledovane odemk. ostatni dvere To vím, chtěl jsem jestli by nešly oboje přední... ale díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.