Publikováno Duben 22, 200817 r Zdravim,pokazdy kdyz natocim motor tak se mi po 10min (jedno jestli jedu nebo stojim) rozsviti na palubce kontrolka protiskluzu...na vagu mi to pise vadna jednotka uz to nekdo nekdy resil ? je to 2004 rok s ESP.Nez se to rozviti vsechno chodi jak ma,ale jakmile se mi rozsivit chyba kola klido hrabnou nechce se mi menit ABS na aute s 70tis km diky za infa a rady !! Upraveno Duben 22, 200817 r od Noe
Duben 23, 200817 r Zdravim,pokazdy kdyz natocim motor tak se mi po 10min (jedno jestli jedu nebo stojim) rozsviti na palubce kontrolka protiskluzu...na vagu mi to pise vadna jednotka uz to nekdo nekdy resil ? je to 2004 rok s ESP.Nez se to rozviti vsechno chodi jak ma,ale jakmile se mi rozsivit chyba kola klido hrabnou nechce se mi menit ABS na aute s 70tis km diky za infa a rady !! Mel jsem stejny problem - bez ESP. Byla to uhnila kabelaz k cidlu... Bylo to cca v 75000 km / r.v. 2005... Tak bych nejdriv zkusil tohle, pak bych resil jednotku. Projevovalo se stejne... Po startu vse ok a po deseti minutach je pravidelne objevovala kontrolka... Upraveno Duben 23, 200817 r od Crake
Duben 24, 200817 r Autor Mel jsem stejny problem - bez ESP. Byla to uhnila kabelaz k cidlu... Bylo to cca v 75000 km / r.v. 2005... Tak bych nejdriv zkusil tohle, pak bych resil jednotku. Projevovalo se stejne... Po startu vse ok a po deseti minutach je pravidelne objevovala kontrolka... Super ! az bude chvilka juknu na to kazdopadne diky moc za radu !!!
Duben 25, 200817 r Super ! az bude chvilka juknu na to kazdopadne diky moc za radu !!! Tak hlavne at je to ono...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.