kully Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Kuciii nevite jestli to OII RS FL nema nahodou uz v zakladu ? Alespon nekdo z tech, co ma predFL RSku a byl v Brne a zkousel to ... Ja jsem to zkousel a zdaly se mi ty drahy docela kratke a razeni presne. Hlavne horni rada, spodni byla o neco delsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rostama Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Zapomeň .... já jsem v Brně byl a je tam úplně stejný dlouhý díl ... takže bude se muset vyměnit. Ve svém RS to mám vyměněné, takže to mám v ruce - jak jsem sedl do toho RS facelift v Brně, tak jsem to hned zkoušel - hrůza ! Hned bych to měnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Mi se to prave zdalo docela dobre, ale kdyz to muze byt jeste lepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 to ma každej na 6 kvaltě .ale 5 kval tu asi nikdo nema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 (editace) x-luky: ad 5ti kvalt - jak já chápu ten ten princip řazení - tak by to mělo být stejné. Akorát najisto to zjistíš jen tak, že to prostě zkusíš. Proč neshodíš ten filtr box a nemrkneš se na číslo toho dílu, co tam máš? Já tam měl 1K0 711 046J (6q, MR 2006). Ani to nemusíš sundávat z toho 1000hranu, je to vyražené na tom "závaží. Bude to operace tak na 10 minut, podle toho návodu od Doliho, naprosto jednoduché. Editováno: 12. Červen 2009, autor: Kajman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Dnes som menil vzduchový filter tak som pozerl hneď aj radenie u 5-kvaltu 1,9 TDI a vyzerá to na úplne iný systém ako u 6-kvaltu takže skrátené radenie asi nehrozí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 A co ma 1,8TSI, kdyz vychazi z dilny Audi....me se to razeni zda celkem kratke, ale kdyby to slo jeste zkratit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 9. Březen 2011 Sdílet Vloženo 9. Březen 2011 fajnova vec...ale skutocne je to v pohode? neznizuje sa tym zivotnost dacoho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 9. Březen 2011 Sdílet Vloženo 9. Březen 2011 Životnost čeho? Akorát zkrátíš páku pohybu nic-víc. Spíš by mě zajímalo, kde ten díl objednat nebo koupit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 9. Březen 2011 Sdílet Vloženo 9. Březen 2011 neviem coho...niecoho ci je to uplne bezpecne...lebo kazda uprava ma podla mna dake rizika...objednat sa to da podla mna v audi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrusak Vloženo 15. Květen 2013 Sdílet Vloženo 15. Květen 2013 Zdravím všechny a rád bych oprášil toto témaMožná udělám radost všem,co mají 5-kvalt převodovku a chtěli by si zkrátit řazení.Mám Octavii II 1.9 Tdi 5-kvalt pro převodovku s označením řazení MQ250 a číslem dílu 1K0 711 046 M od výroby.Tento díl se dá nahradit pro převodovku s označením řazení MQ250 a číslem dílu 8J0 711 046 D pro Audi TT.Mám to vyzkoušené na mém autě .Dráha řazení se zkrátila od neutrálu o 2cm k 1.3.5 kvaltu a zpátečce a to samé o 2cm od neutrálu k 2.4 kvaltu.Celkový pohyb se tedy celkem zkrátil o 4cm.Není to sice jako u sporťáku,ale je to znát a je to docela příjemné,když nemusíte honit šajtrpáku od popelníku až k loketní přihrádce.Dá se to objednat v prodejně VW a číslo toho dílu stojí 743.-Kč. . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrusak Vloženo 15. Květen 2013 Sdílet Vloženo 15. Květen 2013 Foto 8J0 711 046 D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivanrs Vloženo 10. Červen 2013 Sdílet Vloženo 10. Červen 2013 Tiez sa chystam do tejto upravy. Cislo dielu 8J0 711 046B vraj bolo nahradenym 8J0 711 046E. Je to pravda? Nekupovali ste ten diel niekto v poslednej dobe? Nechcem kupit blbost. Vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub benes Vloženo 22. Červen 2013 Sdílet Vloženo 22. Červen 2013 takze jestli to dobre chapu, tohle 8J0 711 046 D se da pouzit na klasickyho 5kvalta ? Celkem by se mi zamlouvalo kratsi razeni .. Mam prevodovku JCR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub benes Vloženo 5. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2013 takze potvrzuji vse funguje jak ma a zkracene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrusak Vloženo 22. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2013 Ano,je to na převodovku typu JCR. Jestli to pasuje i na jiný typ,tak to nevím. Vím jen to,že ten kdo má ten typ řadícího segmentu s označením MQ250 (pro pětikvalt),tak tomu to 100% bude pasovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 5. Březen 2014 Sdílet Vloženo 5. Březen 2014 Vubec se v tom oznaceni nemuzu vyznat. Mam 1.9 TDI BJB MR06, 5 rychlosti. A nyni tam mam dil 1K0 711 046 D. Je mozne zkratit drahu razeni? Lze to tedy dilem 8J0 711 046 D? Soucasny stav viz fotky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrusak Vloženo 10. Březen 2014 Sdílet Vloženo 10. Březen 2014 Podívej se do servisní knížky,hned po otevření první stránky,ve velkém rámečku máš napsáný typ převodovky,tak se podívej a pak to sem napiš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 15. Březen 2014 Sdílet Vloženo 15. Březen 2014 Typ prevodovky GQQ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrusak Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 Tak to máš 1.9 Tdi pětiqvalt A pokud na tom řadícím segmentu,jak si jsem dal to foto,máš označení MQ250,tak Ti to tam půjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrusak Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 Ale podle vzhledu uzpůsobení,to vypadá,že Ti to tam bude pasovat.Tam jde jen o velikost toho tisícihranu,o nic jiného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 Tak az budu mit moznost, mrknu se na to oznaceni. Pokud tam bude MQ250, tak bude pasovat dil 8J0 711 046 D? No snad ano. Ted nemam cas to resit, ale nekdy to urcite predelam... Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 11. Duben 2014 Sdílet Vloženo 11. Duben 2014 Tak take potvrzuji, na prevodovku GQQ pasuje dil 8J0 711 046 D. Nyni je razeni mnohem pohodlnejsi. Mozna mohla byt draha jeste o neco kratsi, ale i takto je to super. Doporucuji! Pred vymenou: Po vymene: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrusak Vloženo 12. Duben 2014 Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 Tam vlastně záleží jen na tom tisícihranu,na který se ten díl nasazuje.Jiný typ převodovky,které mají také Octávie,je ten tisícihran jiné velikosti a je také natočený jiným směrem,než tady,takže je to na první pohled znatelný rozdíl i tvarem. Jak jsem již z hora psal,nezkrátí se to tak jako u závodního auta,ale je to znatelně pohodlnější a příjemně se s tím řadí,zkrátí se pohyb fofrklacku od předu do zadu a naopak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fandaklara Vloženo 28. Červen 2014 Sdílet Vloženo 28. Červen 2014 Chapu to spravne ze to bude pasovat i na 2.0tdi bkd ?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.