Wollf Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 (editace) Jakej je mezi nima rozdil? Obe jsou to 4-kolky... a co dal? PS: Obe by dokazali tahnout podval s autem ne? Editováno: 22. Duben 2008, autor: Wollf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 Scout je oplastovany, a ma o trochu vyssie podvozok. A ma este nejake doplnky v interieri a ma Haldex II. Ak je to zle opravte ma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wollf Vloženo 22. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 Scout je oplastovany, a ma o trochu vyssie podvozok. A ma este nejake doplnky v interieri a ma Haldex II. Ak je to zle opravte ma. Ale jinak kdyz se to tak veme,tak jsou ,,stejne´´.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 ano, je to némhlich to samý! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wollf Vloženo 22. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 ano, je to némhlich to samý! I obe dokazou tahnout podval s autem ne? I kdyz jedna ma 77 kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 Octavia Combi 1.9 TDI PD 77 kW 4x4 - Hmotnost připoj. vozidla brzd./nebrzd. - stoupání 12 % [kg] 1600/650 zdroj... web Škody Auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 Haldex II májí obě verze!!!! Scout ma navíc akorat vyšší podvozek, v připadě dýzlu je tam 2.0 TDI místo 1.9 TDI, je oplastovanej, litá 17" kola (s vyšším profilem pneu, díky čemuž se zvětšíla světlá výška podvozku), teď se mi zdá že má už v základu xenony a hlavně to nejduleŽitější................... má madlo před spolujezdcem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 a hlavně to nejduleŽitější................... má madlo před spolujezdcem twe tak to bych do tebe neřekl... seš ale --> , když takhle mluvíš!!! to madlo je náhodou super!!! na normální přidržení je to stejný jak stropní madlo... takový ty kecy, že to nic nevydrží jsou nesmyslný!!! jinak Scout MR 2008 nemá xenony v základu... jsou za 22,5 k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 Ten podvalník s autem se mi zdá přeci jen dost těžký ať pro normální OII4x4 či Scouta-samotný podvalník má kolem 400kg plus auto - možná to půjde ale žádná pohoda to rozhodně nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 25. Duben 2008 Sdílet Vloženo 25. Duben 2008 twe tak to bych do tebe neřekl... seš ale --> , když takhle mluvíš!!! to madlo je náhodou super!!! na normální přidržení je to stejný jak stropní madlo... takový ty kecy, že to nic nevydrží jsou nesmyslný!!! jinak Scout MR 2008 nemá xenony v základu... jsou za 22,5 k Koukám, že jo asi hojně využíváš co? No někdo rád drží madlo a někdo volant, nevím jak ty, ale moje jediné oblíbené místo v autě je vpředu vlevo Teď mě tak napadlo, že já vlastně nikdy v autě neseděl jinde než za volantem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 Koukám, že jo asi hojně využíváš co? No někdo rád drží madlo a někdo volant, nevím jak ty, ale moje jediné oblíbené místo v autě je vpředu vlevo Teď mě tak napadlo, že já vlastně nikdy v autě neseděl jinde než za volantem... Já jsem si to madlo do své Okiny namontoval také, je to dobrá věc pro vystupování handikepované osoby, že se má čeho chytit a je snadnější ji z auta vytáhnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hasici Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 Já jsem si to madlo do své Okiny namontoval také, je to dobrá věc pro vystupování handikepované osoby, že se má čeho chytit a je snadnější ji z auta vytáhnout. Ruzumný názor. Souhlas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 mno, jestli kupuješ auto na tahání jiných aut na podválu, tak se poohlídni po jiný motorizaci a asi bych i od oktávky upustil, protože i 2.0TDI na tohle nebude to pravý ořechový. začal bych někde na 2.5l objemu a šesti válcích, zkus se poohlídnout třeba po předchozí generaci Passata V6 TDI nebo A4. a nejde ani o těch 10koní navíc který to má oproti 2.0TDI, ale o ty dva válce a objem, takže to bude příjemnější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukascheck Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 mno, jestli kupuješ auto na tahání jiných aut na podválu, tak se poohlídni po jiný motorizaci a asi bych i od oktávky upustil, protože i 2.0TDI na tohle nebude to pravý ořechový. začal bych někde na 2.5l objemu a šesti válcích, zkus se poohlídnout třeba po předchozí generaci Passata V6 TDI nebo A4. a nejde ani o těch 10koní navíc který to má oproti 2.0TDI, ale o ty dva válce a objem, takže to bude příjemnější Souhlasím 2,5 o.k 3,0 TDI super ale tto se dávalo až později ale ta 2,5 je dobrá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 Haldex II májí obě verze!!!! Scout ma navíc akorat vyšší podvozek, v připadě dýzlu je tam 2.0 TDI místo 1.9 TDI, je oplastovanej, litá 17" kola (s vyšším profilem pneu, díky čemuž se zvětšíla světlá výška podvozku), teď se mi zdá že má už v základu xenony a hlavně to nejduleŽitější................... má madlo před spolujezdcem Xenony v základu nemá a madlo je víte na co---??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 Jakej je mezi nima rozdil? Obe jsou to 4-kolky... a co dal? PS: Obe by dokazali tahnout podval s autem ne? pišou ,že scout má lépe odladěný podvozek než 4x4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stowasser Vloženo 11. Červen 2008 Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 Scout ma svetlu vysku vyssiu, ale hlavne vdaka pneumatikam 225/50 R17, ktore robia auto o par mm vyssim. Vyska pneu 225/50 R17 je po os cca 325mm Vyska pneu 225/45 R17 je po os cca 313mm Vtip je hlavne v tom, ze zimne pneu R16 su nizsie a tak cela vyhoda vyssieho podvozku u Scouta je v zime v haji ;o) Ja som si dal na 4x4 pneu s rozmerom pre Scout a pacilo sa mi to viac ako Scout, ktory je svojim oplastovanim pre inu kategoriu spotrebitelov. ET 37, co urobilo rozsirenie na kazdu stranu o cca 15mm, pohlad zozadu bol super. Foto: http://imajr.com/Original.aspx?Id=O2_4x4_279073 Kedze som menil 4x4 za RS, mozem na jazdenie po lahkom terene zabudnut, spomienky vsak ostavaju.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.