Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

zdravim

chtel jsem nekde najit cislo barvy ktere se pouzivaly na octaviich v roce 2001 ale nikde se mi nepodarilo nic najit.nemate nekdo schovany prospekt nebo nejaky tip kde to najit?

diky

Vloženo (editace)

máš to napsané na papírovém štítku nalepeném na dně zavazadlového prostoru (kufru), když zvedneš koberec, vidíš rezervu a zároveň i štítek, pokud tedy potřebuješ barvu svého auta. Nevím, možná hledáš nějaký soupis čísel barev, které se v roze 2001 lakovaly.

Editováno: , autor: David-pv
Vloženo

dekuju octavinkovi doufam ze najdes.

Davide tohle samozrejme vim jenze mam problem a to nemam tento stitek.uz jsem se tu ptal a moznost je ho objednat ve skodovce ale pry je potreba technicak ktery jeste nemam.auto je dovoz a ja ho potrebuju opravit abych ho mohl prihlasit.kazdopadne dekuju

Vloženo (editace)

no podle tabulky je to jedina barva a to BILA 9P9P.vecer to snad blejsknu a klidne poslu ale takhle je to jasny.interier je asi to CN-ambiente.

diky

Editováno: , autor: palikx
Vloženo (editace)

:) mám taky bílou MR01 je to určitě 9P9P, ČSN 1026, F9E, BÍLÁ CANDY, CANDYWEISS, CANDY WHITE

gratuluju k nový kárce -_-

kdybys potřeboval: Laková tužka HFA380038, Spray HFA381038 k dostání u Škodovky (origo díly) ;)

Editováno: , autor: Wojnar
Vloženo

jasne dekuju.zatim stoji na zahrade a ceka az prijdou papiry a nejake dily .jinak ty cisla origo spreje super.diky.post-18715-1209074093_thumb.jpg

tady je alespon 1 fotka jak to asi vypada.

Vloženo (editace)

Pro tebe a jiný co nechápou: kód ČSN 1026 označuje barvu dle naší české normy a skládá se ze čtyř číslic, kód 9P9P je označení výrobce (Škody Auto) a skládá se taky ze čtyř znaků, ještě existuje kód VW, který je trojmístný a moc se nepoužívá (u Škodovek)

TAKŽE TVOJE MODRÁ DYNAMIC MÁ TYHLE VŠECHNY KÓDY: 6D6D, ČSN 4590, VW F5K :p

tady je seznámek ;) pro představu i s objednacíma číslama lakovejch tužek a sprejů od Škodovky :) :

post-12527-1209103222_thumb.jpg

post-12527-1209103233_thumb.jpg

Editováno: , autor: Wojnar
  • o 2 roky později...
Vloženo

Pro tebe a jiný co nechápou: kód ČSN 1026 označuje barvu dle naší české normy a skládá se ze čtyř číslic, kód 9P9P je označení výrobce (Škody Auto) a skládá se taky ze čtyř znaků, ještě existuje kód VW, který je trojmístný a moc se nepoužívá (u Škodovek)

TAKŽE TVOJE MODRÁ DYNAMIC MÁ TYHLE VŠECHNY KÓDY: 6D6D, ČSN 4590, VW F5K :p

tady je seznámek ;) pro představu i s objednacíma číslama lakovejch tužek a sprejů od Škodovky :) :

Ahoj prosímtě, neznáš způsob jak tyhle barvy srovnat s RAL, nebo převést do CMYK či digitálních RGB?

• o 10 měsíců později...
Vloženo (editace)

prosím, mám opravdu barvu D7D7

je to r.8/2001 75kW

ten štítek v kufru bohužel nemám ale tahle barva je hodně rozšířená....

mrkněte se někdo, díky :skoda:

post-42179-0-46125700-1301768909_thumb.j post-42179-0-75156800-1301768921_thumb.j

Editováno: , autor: Paprikáč
  • o 7 let později...
  • o 1 rok později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...