Duben 2, 200916 r Tak vám sem hodím pár fotek i já, sice to nejsou supy, ale aby taky Petřík viděl pořádný kola a snížený podvozky ve stylu DUB
Duben 2, 200916 r Fuuuj Decent je decent DUB je super,ale podle me patri jen na hoodne velky auto v cerne nebo bile barve a objem nejlepe tak 5.0 Za me decent Jinak samo hezky
Duben 3, 200916 r Tak ta černá 300C je přesně moje gusto Můj sen a pak nový mustang GT Taky bych nechtěl přezouvat třeba 28" kola. To musí byt ranec jak za kola tak za gumy a na naše silnice nesmysl.
Květen 17, 200916 r Zdar všem, tak už mám pružiny a zatim bomba - uvidíme dál.... Dal sem EIBACH. Přidám fotos
Červenec 28, 200916 r Jeste jsem maldej :-D Az budu starej, tak poridim SUV Ono to stejne musis mit tvrdy, aby to nedrelo :t
Červenec 29, 200916 r Zadek pevnej a predek stelovatelnej. A dokazi nastavit i tuhost. Hmm sem zvedav bude to zajimavy
Září 12, 200915 r Tak sem dneska dal HPčka - tlumice a pecka uplne jine rizeni, auto je ostry, reaguje okamzite a mam pocit, ze je jizda presnejsi. Konecne si clovek nepripada jak na machaci na ve clunu. Jeste cekam na pera, delaji se na zakazku.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.