dalas Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 chlapi, neřešil někdo silentbloky na převodovce tiptronic? vzpíná se mi motor nahoru a dolu, R-ko mi srazí auto na tlumičích dolů a D-čko ho zdvihne nahoru, hlavně když stojím někde na semaforu, tak to šíleně duní, vyřadím na neutrál, auto klesne do vodorovné polohy a je ticho, na motoru jsou v pořádku, mechanik má dovolenou, takže se nemůžu podívat zespoda co je tam v riti, si připadám jak v citráku, a neumí někdo sehnat napínák na drážkový řemen 96KW za rozumný many?, někde jsem tady zahlídnul odkaz na někoho tuším měl nick od eS, ale nemůžu to vlákno nějak zpětně dohledat, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 (editace) chlapi, neřešil někdo silentbloky na převodovce tiptronic? vzpíná se mi motor nahoru a dolu, R-ko mi srazí auto na tlumičích dolů a D-čko ho zdvihne nahoru, hlavně když stojím někde na semaforu, tak to šíleně duní, vyřadím na neutrál, auto klesne do vodorovné polohy a je ticho, na motoru jsou v pořádku, mechanik má dovolenou, takže se nemůžu podívat zespoda co je tam v riti, si připadám jak v citráku, a neumí někdo sehnat napínák na drážkový řemen 96KW za rozumný many?, někde jsem tady zahlídnul odkaz na někoho tuším měl nick od eS, ale nemůžu to vlákno nějak zpětně dohledat, díky Já jsem to řešíl,motor musí jít trochu nahoru a trochu dolu,ale nesmí to dunět.Mě šel tak nahoru,až to odnesla vrtule na chladiči.Jsou to silenbloky na motoru.Jsou tam hydrolůžka,takže na pohled vypadají vpoho.Pokud z nich ale vytekl olej,tak už to je špatný a motor se začíná hýbat víc než má a dunět.Pokud jsi 100% přesvědčený že je to na převodovce,tak ti to zkusím zjistit. Editováno: 6. Květen 2008, autor: j-novis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 Na převodovce jsou dva,přímo v takových kovových držácích na bokách a pak čtyři na pomocném rámu.Zkus je nějak vyzkoušet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dalas Vloženo 6. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 silentbloky na motoru nejsou pocurané od oleje, tak nevím, musím najet na jámu odkrytovat a uvidíme, kde se to vzpíná, je to hnus, musím to nechat udělat, páč mě s tím nebaví jezdit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dalas Vloženo 11. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 tak jsme to měli zvednuté a hýbe se to pouze v těch hydrolůžkách, ale jsou úplně suché, tak nevím, kam by se poděl ten olej, jedině že už jsou unavené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 (editace) tak jsme to měli zvednuté a hýbe se to pouze v těch hydrolůžkách, ale jsou úplně suché, tak nevím, kam by se poděl ten olej, jedině že už jsou unavené Je tam čidlo a ventil,které reguluje hladinu oleje v hydrolůžku.Jinak se špatně schání a jsou docela drahý.Originál ve Škodovce stojí 3700,-Kč,já jsem scháněl všude možně a nic,jediný kdo to má je www.škoda-díly.cz a cena byla asi 2300,-Kč s daní na objednání do 2-5 dní.Tady jsou foto,já už je dostal.Pozor,tyhle jsou na 2,5 a každý motor má jiný. Editováno: 11. Květen 2008, autor: j-novis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dalas Vloženo 13. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 ale 1.9 nemá aktivní plnění olejem, tam je snad jen náplň, asi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 ale 1.9 nemá aktivní plnění olejem, tam je snad jen náplň, asi To máš pravdu,to nemá,ale taky je tam hydrolůžko,kokal jsem do Etky a ty moje taky nebyli vyteklý,akorád měli jednu chybu,byli asi o centimetr nižší,než mají být.Vzhledem k tomu,že na 1.9 stojí asi 600,-Kč,tak bych je měnil a nečekal,až se stane něco horšího. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dalas Vloženo 14. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 dnes jsem to dal do servisu, už mě to naštvalo, při zařazení začalo něco docela hlasitě drnčet z motorového prostoru, s kámošem jsme o víkendu zjistili, že rosí gufero u převodovky, takže jsem to konečně spojil i s výměnou oleje v tiptronu a čekám na verdikt ze servisu, co tam najdou, sám jsem zvědavý, tipnul bych ty hydra, ale dle etky jeden stojí 1800 a druhý 2400, takže zase děngy, nekonečné story Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dalas Vloženo 16. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 tak v úterý jsem to dal do servisu, výměna čelního skla- olej v tiptronu-drnčení z motorového prostoru-zdvih motoru-psané úkony na zakázce, teprve ve čtvrtek mi volali, že je to hotové a to zdvihání motoru je prej normální!!!, zavolal jsem kamarádovi, co měl na týden služebáka, najeto 200t a prý motor se ani nehnul, takže veliké dohady se servisem, připadalo mi to, jako kdybych to po nich chtěl reklamovat na záruku, sestavili konzilium, a dohodli se, že to opravdu normální není, začnou prý tím silentblokem vpředu pod chladičovkou, samozřejmě není skladem, takže objednat, celou dobu jsem bez auta, takže pruda, asi změním servis, nevíte v Praze slušný servis Škoda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 Nevím jak moc se ti zvedá,ale s automatem se musí trochu zvedniout,ten motor je vlastně v záběru,pokud zařadíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dalas Vloženo 17. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2008 zvedá se tak o 1.5 cm a při zpátečce taky, a úplně to poklesne na tlumičích dolů, ten motor se utopí, vyměnili tu kostku vpředu a pořád stejné, nejhorší je, že klukům co na tom maj 200t a více to nedělá, jen to trošku cukne jak to zařadí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 To je trochu hodně,to máš pravdu,to by nemělo.Mě se taky trochu hýbe,ale to je prý v pořádku,je tak 0,5cm,po výměně hydrolůžek.předtím mi to taky padalo hodně,jak už jsem psal,tak hodně,až se mi vrtule na viskospojce rozlámala o chladičovku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dalas Vloženo 18. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 zítra to beru ze servisu pryč, nechám to udělat jinde, nejsou schopni to za týden opravit, nic jim nezaplatim, olej neměnili, že se prý nemusí, přitom na zakázce měli napsanou výměnu a jsem zvědav, kolik vlastně dolejvali, protože nevyměnili ani to gufero na převodovce, že to je oslintané od olejového filtru, přitom ani nezkontrolovali, jestli jsou tam ty hydrolůžka, které tam mají být, jsem druhý majitel, takže nevím, co s tím kdo dělal, fakt super autorizovanej servis, jezdím tam deset let a zacházejí se mnou jak s vokurkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 Já vím proč nejezdím do autorizovaného servisu,protože tam nejsou mechanici,ale měniči dílů za hrozný peníze a ještě se chovají,že je člověk optěžuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 Já vím proč nejezdím do autorizovaného servisu,protože tam nejsou mechanici,ale měniči dílů za hrozný peníze a ještě se chovají,že je člověk optěžuje. Tak tak svatá pravda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dalas Vloženo 22. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 hydra vyměněna, stále špatné, zítra výměna zadních silentbloků na převodovce, motor normálně rozhýbeme rukou, pustíme ho a pak se ještě chvíli kmitá jak kdyby byl v rosolu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dalas Vloženo 24. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2008 zadní silentbloky vyměněny a problém zůstává, prý to vypadá na špatný měnič v převodovce, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dalas Vloženo 24. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2008 (editace) hlavně nikdo neměnil olej, bylo to servisované jen ve škodovce, a podle těch blbů je tam doživotní, takže to asi sprasili Editováno: 24. Květen 2008, autor: dalas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Měnič ti nebude hýbat s motorem,to je nesmysl.Myslím že olej v převodovce s tím nemá nic společného.Já vyměnil hydra a nic a pak jsem ještě vyměnil tu malou dorazovou gumu pod chladičovkou a mám klid.Motor se zvedá,když jde do záběru,to je prý v poho,říkal mechani a ty zvuky,které se mi nelíbily jsou pryč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dalas Vloženo 27. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 pod chladičovkou mi jí měnili, ale prý musí být ten trn spíš v dolní části, nevím jak to tam seřídili, hlavně vzadu u převodovky mám mít silentbloky na konci s písmenem M a já tam mám J, ten je na manuální převodovku, tak jestli není měkej, a hlavně byl tam z výroby , tady je odkaz na video, ale trosku se mi klepali ruce, je to vidět spíš ke konci, točil jsem to telefonem, takže to moc zřetelné není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Indi Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 No myslím, že to nestojí za to věnovat tomu čas, je to normální. Vem třeba manuál, dej za 1 a lechce popusť spojku a taky se zvedne a víc.Podélný motor se zvedá a příčný naklání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 Zvedá se pěkně,pokud nic neklepe,asi bych to neřešil,zvedat se bude vždy,když půjde do záběru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dalas Vloženo 1. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 (editace) takže myslíte neřešit? mě se to moc normální nezdá, ale už mě to nebaví Editováno: 1. Červen 2008, autor: dalas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 takže myslíte neřešit? mě se to moc normální nezdá, ale už mě to nebaví Zatím to neřeš,uvidíme na srazu,jestli jedeš,porovnáme a uvidíš.Pak o tom budeme přemýšlet dál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.