Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj všem,kudy a jak jste vedly kabel napájení z baterky do zesilovače a kabel z rádia do subwooferu do kufru..Diky moc

P.S.: Kdyby byly fota bvylo by SUPER

Vloženo (editace)
Vis kolikrat to tu uz bylo? Zkus hledat, najdes i fotky ;-)

hledal jsem, ale bohuzel nenasel :feve: dejte sem nekdo prosim odkaz, chystam koupi SW a zesaku a vubec nevim, jak budu protahovat kabelaz :(

Editováno: , autor: maxim85
Vloženo
jo :)

dekuju pekne...v sobotu jsem pracne protahoval od zadnich do predu a ted o vikendu to zas potahnu zpet :wacko: ach jo...jednou mer, dvakrat rez

ale darovanemu koni na zuby nekoukej, aspon, ze mam sponzora na sw a zes. :p

• o 2 týdny později...
Vloženo

Tak dnes jsem chtěl natáhnout kabely na napájení, ale zasekl jsem se hned na začátku nejde mi totiž sundat stěrač....je na to nějakej speciální fígl nebo jen odšroubovat a vytáhnout???Mě to prostě nešlo....Díky za odpovědi

Vloženo
Tak dnes jsem chtěl natáhnout kabely na napájení, ale zasekl jsem se hned na začátku nejde mi totiž sundat stěrač....je na to nějakej speciální fígl nebo jen odšroubovat a vytáhnout???Mě to prostě nešlo....Díky za odpovědi

odšroubovat matku a zalejt WéDéčkem, chvilku počkat a hned to jde lépe ;)

• o 5 měsíců později...
Vloženo

No ja som to odsroboval a nevedel som to ani za k...ot vytiahnut, stierače posrane. Som myslel ze ma je..ne

WDčko si idem zajtra kupit snad to pojde, inac ich urezem flexou a kupim nový mechanizmus.

Chcem sa spytat Staci 5metrova sada kablov? Lebo som čítal ze je dobre napajacie kable tahat lavím podbehom a signalove pravím

ale mam strach ze mi od radia cez pravý prah nebude stacit signalový kabel do lavej bočnice v kufri. Da sa tento signáloví kabel natiahnut cez stredový tunel

pod kobercom pod sedačku a do bočnice? A kde v bočnici sa da uzemnit zosik?

Vloženo

kôli káblu chceš rezať celý stierač?? ha ináč už pol roka stará téma a aby som nebol OT tak zosilovač sa zvykne uzemnovať tam kde je uchitený bezpečnostný pás tam odšrobuješ ten šrob a prevlečieš očko káblu a zašrobuješ naspäť ... dúfam že som aspoň niečo poradil

Vloženo

viem ze je stara, ale nechcel som zakladat novu tak som radsej nasiel túto. Za to by som mal dostat pochvalu.

Nechcem ale ten buzik nechce povolit, uz sa mi aj ohol mechanyzmus stiračov jak som to tahal. Proste je to hrdzae jak prasa.

S tym pasom si mi pomohol, to ma nenapadlo. Dik

Vloženo

chcem sa spytat na ten - kabel ze chcel som ho ukostrit tam kde je prichyteny pas, ale je tam moc velky srob a nevojde mi nanho to oko. Je este niaka ina moznost dobreho ukostrenia???

• o 3 týdny později...
Vloženo
...no máš pár možností...sehnat očko s otvorem 12mm....a nebo po menší úpravě používám tyto...

Zdravím,prosímtě kde se dají sehnat ty očka a sháním takovou pojistku s očkej jak se to jmenuje orginál asi nevíš?Díky za odpověd

• o 4 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...