Jump to content

Kudy vést kabely

ledna

Recommended Posts

• 2 weeks later...

Tak dnes jsem chtěl natáhnout kabely na napájení, ale zasekl jsem se hned na začátku nejde mi totiž sundat stěrač....je na to nějakej speciální fígl nebo jen odšroubovat a vytáhnout???Mě to prostě nešlo....Díky za odpovědi

Tak dnes jsem chtěl natáhnout kabely na napájení, ale zasekl jsem se hned na začátku nejde mi totiž sundat stěrač....je na to nějakej speciální fígl nebo jen odšroubovat a vytáhnout???Mě to prostě nešlo....Díky za odpovědi

odšroubovat matku a zalejt WéDéčkem, chvilku počkat a hned to jde lépe ;)

• 5 months later...

No ja som to odsroboval a nevedel som to ani za k...ot vytiahnut, stierače posrane. Som myslel ze ma je..ne

WDčko si idem zajtra kupit snad to pojde, inac ich urezem flexou a kupim nový mechanizmus.

Chcem sa spytat Staci 5metrova sada kablov? Lebo som čítal ze je dobre napajacie kable tahat lavím podbehom a signalove pravím

ale mam strach ze mi od radia cez pravý prah nebude stacit signalový kabel do lavej bočnice v kufri. Da sa tento signáloví kabel natiahnut cez stredový tunel

pod kobercom pod sedačku a do bočnice? A kde v bočnici sa da uzemnit zosik?

kôli káblu chceš rezať celý stierač?? ha ináč už pol roka stará téma a aby som nebol OT tak zosilovač sa zvykne uzemnovať tam kde je uchitený bezpečnostný pás tam odšrobuješ ten šrob a prevlečieš očko káblu a zašrobuješ naspäť ... dúfam že som aspoň niečo poradil

viem ze je stara, ale nechcel som zakladat novu tak som radsej nasiel túto. Za to by som mal dostat pochvalu.

Nechcem ale ten buzik nechce povolit, uz sa mi aj ohol mechanyzmus stiračov jak som to tahal. Proste je to hrdzae jak prasa.

S tym pasom si mi pomohol, to ma nenapadlo. Dik

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...