RichardD Vloženo 1. Květen 2010 Sdílet Vloženo 1. Květen 2010 Tak jsem se díval na ten eshop Aleše Pražáka a je ještě dražší než nejdražší eshop co jsem doposud našel. Od znaků na auto (5x dražší) až po columbuse (o 8tis dražší). Tam bych opravdu nekoupil ani šroubek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EXOSPERATUS Vloženo 3. Květen 2010 Sdílet Vloženo 3. Květen 2010 Nejake listy nabizeji tady,ale jsou drazsi. http://www.spoilercentrum.cz/eshop/produkty/skoda-octavia-bocni-listy-dveri/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 3. Květen 2010 Sdílet Vloženo 3. Květen 2010 Tak jsem se díval na ten eshop Aleše Pražáka a je ještě dražší než nejdražší eshop co jsem doposud našel. Od znaků na auto (5x dražší) až po columbuse (o 8tis dražší). Tam bych opravdu nekoupil ani šroubek U p.Pražáka jsem něco koupil. Dost věcí se dá dohodnout i jinak a za jiné ceny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
korben Vloženo 25. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2010 (editace) Chromy oken - pouze spodní hrana "neoriginál - tuning díl": liftback kombi Názor na to ať si každý udělá sám, já osobně bych to musel vidět v reálu. Editováno: 25. Červenec 2010, autor: korben Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.