hijolem Vloženo 26. Duben 2008 Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 Ahojte mam 1.9 sdi nevie mi niekto poradit kde je umiestnene cidlo teploty mam problem zo zimnym startom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 26. Duben 2008 Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 POZICE 11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hijolem Vloženo 27. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 To cidlo je na chladiacom obehu? Je upevnene tou jednou sponou? A ked ho odpojim malo by mi dlhsie zhavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukascheck Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 To cidlo je na chladiacom obehu? Je upevnene tou jednou sponou? A ked ho odpojim malo by mi dlhsie zhavit. jojo to je ono Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.