kcharvyk Vloženo 26. Duben 2008 Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 Zdravím, mám Octavu 97 a nyní mi nastal problém s kontrolkami. Když je klíček otočený v první pozici, tak vše je OK zhasnou všechny kontrolky jak mají vše funguje, jakmile nastartuju svítí ABS kontrolka, nefungují stěrače, větrák, blinkry, postupně se po čase rožnou kontrolky ruční brzdy, benzín, přestane fungovat tachometr, ručička od benzínu. Neměl někdo náhodou stejný problém?????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 26. Duben 2008 Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 prvopočátek problému byvh viděl ve spínací skřínce a tím bych začal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kcharvyk Vloženo 26. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 prvopočátek problému byvh viděl ve spínací skřínce a tím bych začal JJ, díky je to ve spínací skříňce stačí pootočit klíček po nastartování zpět a vše se rozběhne. Bude to chtít vyměnit spínačku. Díkec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LDs Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 ahoj, no tak mám 1997 a úplně stejnou chorobu takže mi prosím dej vědět, jestli jsi to už nechal opravit a co za tím bylo já totiž psal Vášovi a ten mi odepsal toto: "podle mě nejde o zámek (vložku) ale o spínač (spínací kontakty) kterej je za vložkou" dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.