Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

zkuste někdo todle mohla by to bejt docela mrda ;)

http://cgi.ebay.de/Nebelscheinwerfer-ANGEL...bayphotohosting

To hlavne koli tomu peknemu slovku blaue by bolo cosi. Policia by si na tom zgustla... :p

Len ako poznamka - niekto tu uz daval foto ako ma vo facelift svetlach angeleyes a vyzera to vyborne. Ale to ma na xenonoch a ma po dva kruzky, ci skor take CC. Myslim, ze to bolo v instalacnych manualoch v pracach garnyho alemo martinaRS...

Má to tady mikl v avataru. Trochu se to tu vzdaluje od tematu? Kde se dají pořidit Hella Xenony na O1 ty vykuchaný? Za 2900,- by to byla zajímavá cena...

Má to tady mikl v avataru. Trochu se to tu vzdaluje od tematu? Kde se dají pořidit Hella Xenony na O1 ty vykuchaný? Za 2900,- by to byla zajímavá cena...

Tady je maji : http://shop.obautodily.cz/index.php?main_p...t=1a&page=2 , ale jak uz mi nekdo rekl problem je v tom ze nejsou uvnitr kryte bez motorku a to bude problem pokud by jsi pouzil HID sadu, ale pokud nekdo vi jak na to sem s tim :)

Prodavam tyhle "lampy" za 2785,- navic pro forum dalsich 5% sleva, ale je to hodne nekompletni lampa, mrknete do etky, je to cislo dilu 1U1.941.032 a 1U1.941.031, takze na to pozor, mam pocit, ze tam chybi i zadni kryty lamp atd, nejsem ted u sveho PC.

Jaký je to výrobce? Autopal? Já jenom, že něco podobného má ve své výrobě i Hella - dokázal by někdo zjistit cenu? Koukal jsem do katalogu Helly a jejich světla by měla být o něco "kompletnější"... podle popisu, alespoň motorek světel...

Prodavam tyhle "lampy" za 2785,- navic pro forum dalsich 5% sleva, ale je to hodne nekompletni lampa, mrknete do etky, je to cislo dilu 1U1.941.032 a 1U1.941.031, takze na to pozor, mam pocit, ze tam chybi i zadni kryty lamp atd, nejsem ted u sveho PC.

Jo jo krit tam není tím pádem ani kabeláž a motůrek

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.