atomic Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 Hele takovej trochu asi trpnejsi dotaz, ale normalne uprostred mezi ridicem a spolujezdcem jsou 2nepatrne cervene diody a ja nevim jaky maji v aute vyznam?!?! diky za objasneni! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendaRS Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 Jen ti za tmy dělaj červené osvětlení prostoru řadící páky....asi taková snaha doladit luxus, ale mě se to docela líbí..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomic Vloženo 28. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 mam tiptronic, tak nejak nepotrebuju videt na razeni, hehehe.... ale joooo, je to fajn! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 je to takove mensi osvetleni.... me se to taky libi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miky-Praha Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 Nejde jen o řazení ale o osvětlení prostoru celého středového tunelu, navíc červené světlo není rušivé, takže ti nijak nevadí a přesto máš ten prostor decentně nasvícen. Schválně si ty diody něčím přelep a uvidíš rozdíl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 Rika se tomu difuzni osvetleni interieru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo.007 Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 mam tiptronic, tak nejak nepotrebuju videt na razeni, hehehe.... ale joooo, je to fajn! ... tak se neptej .... he,he, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seler Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 Dá se i v noci přes to koukat do mapy a neoslnuje to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 Jak rika Petrik, je to difuzni osvetleni interieru a ja dodam, ze Skodovka to nazyva CatVision. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 Jak rika Petrik, je to difuzni osvetleni interieru a ja dodam, ze Skodovka to nazyva CatVision. a já dodám, že spousta Octavianu už to má v autě taky právě z důvodu, že je to luxusní a praktické.. dokonze jeden člověk z Octavii II má tuhle lampičku vepředu i vzadu. Inu do RS to musí být.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mino9265 Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 čavte hoši a neviete mi niekto povedať aké tam sú diódy rozhodol som sa to robiť do fabie len neveim či tam mám dať vysoko svietivé alebo neviem aké ale dúfam, že ak by som tam dal vysokosvietivé tak či by mi to nebylo do očí.... Diki a šťastný nový rok :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 FAtty poradi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 28. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 Mino9265: Tak vymen celou lampicku, ne? Jde to vymenit kus za kus, jen musis poresit zapojeni. Taky jsem to delal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tadek.h Vloženo 22. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2009 A nevíte někdo číslo té stropní lampičky ze supa a kolik stojí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 22. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2009 A nevíte někdo číslo té stropní lampičky ze supa a kolik stojí? No já svého času potřeboval vyměnit jen úchyt žárovičky ve stropní lampičce a když jsem se na to ptal ve škodovce tak mi baba řekla že to nejde a že musím koupit celou lampičku asi za cca.4000kč.Tak jsem rezignoval a nakonec opět pomohl servis VW kde to šlo sehnat normálně.Takže záleží na okolnostech.Škodovka má vůbec více takových rádoby neřešitelných problémů.Naštěstí jsou tu jiné automobilky byť jednoho koncernu kde to jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.