Jump to content

2 cervené diody

atomic

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Jak rika Petrik, je to difuzni osvetleni interieru a ja dodam, ze Skodovka to nazyva CatVision.

a já dodám, že spousta Octavianu už to má v autě taky :palec2: právě z důvodu, že je to luxusní a praktické.. dokonze jeden člověk z Octavii II má tuhle lampičku vepředu i vzadu.

Inu do RS to musí být.. :)

• 7 months later...

čavte hoši :) a neviete mi niekto povedať aké tam sú diódy rozhodol som sa to robiť do fabie :) len neveim či tam mám dať vysoko svietivé alebo neviem aké ale dúfam, že ak by som tam dal vysokosvietivé tak či by mi to nebylo do očí.... Diki a šťastný nový rok :)lol:palec2: :palec2:

• 7 months later...
A nevíte někdo číslo té stropní lampičky ze supa a kolik stojí?

No já svého času potřeboval vyměnit jen úchyt žárovičky ve stropní lampičce a když jsem se na to ptal ve škodovce tak mi baba řekla že to nejde a že musím koupit celou lampičku asi za cca.4000kč.Tak jsem rezignoval a nakonec opět pomohl servis VW kde to šlo sehnat normálně.Takže záleží na okolnostech.Škodovka má vůbec více takových rádoby neřešitelných problémů.Naštěstí jsou tu jiné automobilky byť jednoho koncernu kde to jde.