Pavel P Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 Mám Oct. 1,9 TDi 81 kW m.r. 1999, kupoval jsem ji jako jetou ( je z Německa). V poslední době se mi asi tak 5-6x stalo, že při běžné jízdě najednou zhasl motor. Po zastavení, ale stačilo i jen vyřadit a klíčkem znovu nastartovat a jel zase normálně. Druhý problém je při startování. Většinou startuje bez problémů ale párkrát se mi stalo že motor točil jako blázen ale ne a ne chytnout. Po několika ( třeba 15 - 20) pokusech zase chytl jako nový a fungoval bez problémů. Nevím co by to mohlo být nemá někdo nějaký dobrý tip na odstranění těchto problémů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukascheck Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 Mám Oct. 1,9 TDi 81 kW m.r. 1999, kupoval jsem ji jako jetou ( je z Německa).V poslední době se mi asi tak 5-6x stalo, že při běžné jízdě najednou zhasl motor. Po zastavení, ale stačilo i jen vyřadit a klíčkem znovu nastartovat a jel zase normálně. Druhý problém je při startování. Většinou startuje bez problémů ale párkrát se mi stalo že motor točil jako blázen ale ne a ne chytnout. Po několika ( třeba 15 - 20) pokusech zase chytl jako nový a fungoval bez problémů. Nevím co by to mohlo být nemá někdo nějaký dobrý tip na odstranění těchto problémů? Co diagnostika? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel P Vloženo 28. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 Co diagnostika? Zatím jsem to nikam nedával Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukascheck Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 Zatím jsem to nikam nedával Z toho pak budeš i chytřejší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fantik Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 Zkusil bych rele 109. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paul_tdi Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 (editace) co zkontrolovat vstřiky?diagnostika a tak.možna baterka a starter.....v teple to stejně nežhaví! Editováno: 29. Duben 2008, autor: paul_tdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel P Vloženo 29. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 co zkontrolovat vstřiky?diagnostika a tak.možna baterka a starter.....v teple to stejně nežhaví! Myslím, že baterka to nebude, motor při startu točí skvěle, ale nechytá. Stává se to ale skutečně jen občas, stejně jako to chcípání při jízdě. Prostě auto jede v pohodě 130-150 km/h a najednou spadnou rafičky zhasne motor, popř se rozbliká kontrolka mazání a pípá. Stačí třeba vyhodit rychlost a otočit klíčkem a nastartuje a jede dál jako by se nic nestalo....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paul_tdi Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 Myslím, že baterka to nebude, motor při startu točí skvěle, ale nechytá. Stává se to ale skutečně jen občas, stejně jako to chcípání při jízdě. Prostě auto jede v pohodě 130-150 km/h a najednou spadnou rafičky zhasne motor, popř se rozbliká kontrolka mazání a pípá. Stačí třeba vyhodit rychlost a otočit klíčkem a nastartuje a jede dál jako by se nic nestalo....... jak řikam nech to nalogovat a uvidiš hned!!!zkus třeba Vašu ten s vagem umi maš to blizko,nebo zkus INDIHO a maš milionovou jistotu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fantik Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 Když ti to nejde natočit rozsvítí se ti kontrolka žhavení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel P Vloženo 29. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 Když ti to nejde natočit rozsvítí se ti kontrolka žhavení? Rozsvítí a hned zhasne, toto se stává když je motor teplý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foli Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 Souhlasim s tim Rele, mel jsem stejny problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel P Vloženo 2. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 (editace) Když ti to nejde natočit rozsvítí se ti kontrolka žhavení? Dnes se mi zase stalo, že mi motor během jízdy zhasl. Při startování jsem se zaměřil na kontrolku žhavení a nerozsvítila se. Až po několika pokusech se na chviličku rozsvítila a zhasla a motor naskočil jako jindy. ¨ Kde bych to relé 109 našel ? Editováno: 2. Květen 2008, autor: Pavel P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foli Vloženo 3. Květen 2008 Sdílet Vloženo 3. Květen 2008 Dnes se mi zase stalo, že mi motor během jízdy zhasl. Při startování jsem se zaměřil na kontrolku žhavení a nerozsvítila se. Až po několika pokusech se na chviličku rozsvítila a zhasla a motor naskočil jako jindy. ¨Kde bych to relé 109 našel ? Sundas dolu ten plast pod volantem, asi pet sroubu a nahore uvidis Ruzna rele, tak hledej toto. rele vyndej, otevri a proletuj kontakty, udelal jsem to taky tak a bylo po problemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel P Vloženo 3. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2008 Sundas dolu ten plast pod volantem, asi pet sroubu a nahore uvidis Ruzna rele, tak hledej toto. rele vyndej, otevri a proletuj kontakty, udelal jsem to taky tak a bylo po problemu To bude chtít asi nějakou mikropájku ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 3. Květen 2008 Sdílet Vloženo 3. Květen 2008 na co.vysuneš a zasuneš nové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foli Vloženo 3. Květen 2008 Sdílet Vloženo 3. Květen 2008 na co.vysuneš a zasuneš nové To taky jde, ale ja jsem nechtel shanet jine, mikropajku jsem nepotreboval, normalne trafopajkou jsem to udelal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel P Vloženo 3. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2008 na co.vysuneš a zasuneš nové Kolik asi stojí nové? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.