TomasW Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 Ahoj, moje stávající (pokažená) řídící jednotka, která je napojená na motorek okna u řidiče má číslo xxx xxx - 201 a nová co jsem objednal má číslo xxx xxx - 202 . Bylo mi řečeno, že to bude 100pro to samé,ale raději se zeptám ještě pro jistotu vás.... Bude to fungovat??? Raději se ptám, potom co jsem se tady dočetl o odpalování komfortek... díky za rychlou odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raceman Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 Ahoj, moje stávající (pokažená) řídící jednotka, která je napojená na motorek okna u řidiče má číslo xxx xxx - 201 a nová co jsem objednal má číslo xxx xxx - 202 . Bylo mi řečeno, že to bude 100pro to samé,ale raději se zeptám ještě pro jistotu vás.... Bude to fungovat??? Raději se ptám, potom co jsem se tady dočetl o odpalování komfortek... díky za rychlou odpověď 201 je do levých předních 202 do pravých předních 211 do levých zadních 212 do pravých zadních Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasW Vloženo 29. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 201 je do levých předních 202 do pravých předních 211 do levých zadních 212 do pravých zadních ufff takže to znamená, že mi xxxxxxx-202 nebude fungovat ve dveřích u řidiče?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 ufff takže to znamená, že mi xxxxxxx-202 nebude fungovat ve dveřích u řidiče?? kdyz budes ridic na miste spolujezdce tak treba i jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.