TomasB Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 tak jsem si všimnul, že mi končí na Octě STK a emise, tak jsem přijel dneska dřív domů, čapnul papíry a upaloval jsem na STK+E. No a opět bez ztráty kytičky, naopak technici chválili, že mám Octu opravdu v bezvadným stavu. No tak já nevím, a to ji plánuji prodat. To je zase brouk do hlavy. Hovno to žere, vůbec se to nesere a po technické stránce super stav. Kurváááá, to mi bude líto prodat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 Taky jsem byl dneska Vše naprosto ok až na "nemate ty rafky nějake široké???". Pak si všimnul skrytych ventilku tak na ně čuměl jak puk, musel jsem mu ukazat jak to funguje a byl klid. Ale stejně si musel něco zapsat tak mam jednu zavadu "mlhovka předni funkčnost". Trochu do ni nateklo tak je ten chrom vevnitř rezavy a nesviti to tak jak ma. Na emisich mi typek povida "kdyby bylo na mě tak na těch škodovackych naftacich by se emise dělat nemusely vubec" - hodnoty nula nula nic a pětikilo v prd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 Jsem byl minulý týden. Taky něco říkali o větších ráfcích, že jsou široké, ale mam tam známého tak jsem se na něj odkázal a byl klid... Jinak vše celkem v poho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.