Petr.592 Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 Nemáte někdo foto SUN SAFE GLASS a jake jsou ? Stojí to za tu cenu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 Máme, ale už od výroby, a netuším kolik přesně je přípaltek za ně, koukni se do konfigurátoru na škoda-auto.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.592 Vloženo 2. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 (editace) cenu znám jen nemám poněti jake to je ve skutečnosti. Uvažuji že si to dám na auto které kupuji. Editováno: 25. Prosinec 2009, autor: Cjoctavian citacia predchadzajuceho prispevku - porusenie pravidiel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 No nejsou tak tmavé jak by mohly být, ale vliv na teplotu v autě určitě mají a hlavní je i ten bezpečnostní přínos, kdy není tak jednoduché to sklo rozbít jako obyčejné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zitny Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 Maj takovej zvlastni odstin, nejsou uplne ciry, ale jsou rozhodne svetlejsi, nez normalni (zeleny) okna. Rozbit jde sice hur, ale jde to... podivej tady, to hned na zacatku je SunSafe okno... rozbity... http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=14787 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.592 Vloženo 2. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 Tak dík nechám je tam dát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 Maj takovej zvlastni odstin, nejsou uplne ciry, ale jsou rozhodne svetlejsi, nez normalni (zeleny) okna.Rozbit jde sice hur, ale jde to... podivej tady, to hned na zacatku je SunSafe okno... rozbity... http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=14787 Jj, přesně je tam vidět, že se nevysype, ale drží pohromadě.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BananaYoe Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 No když mrknu na tu fotku tak si tím sunsafe ještě uškodil kvůli tomu sedadlu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurach Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 Mají mít lepší termo vlastnosti... a v tom mě docela příjemně překvapily - auto stálo půl dne na sluníčku, nechal jsem v něm láhev s pitím a voda potom byla ne sice studená, ale chladná... takže to asi do sebe něco má... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jELDA Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 mame skladem kdyby nekdo chtel .. info pres sz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno77 Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 (editace) Mám SUN SAFE GLASS ale je to pro mne slabe zatmaveni,tak uvažuju o tmavšich foliich.Mate nekdo skušenosti,a mohli byste mi doporučit nakou firmu v Ostrave a okoli? Editováno: 26. Červenec 2008, autor: zdeno77 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rostama Vloženo 27. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2008 (editace) Posílám Ti kontakt na známého, který na Ostravsku udělal již stovky aut. Dneska dělal folie do mé nové O2 RS a perfekt. Špičková kvalita a hodně rozumná cena. Rosťa Editováno: 25. Prosinec 2009, autor: Cjoctavian citacia predchadzajuceho prispevku - porusenie pravidiel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 V Ostatním je celé téma foliích a zkušenostech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 Mají mít lepší termo vlastnosti... a v tom mě docela příjemně překvapily - auto stálo půl dne na sluníčku, nechal jsem v něm láhev s pitím a voda potom byla ne sice studená, ale chladná... takže to asi do sebe něco má... na přímým sluníčku? když vyleze teplota v autě třeba na víc jak 50°C tak tobě díky sunsafe foliím zůstalo pití ve flašce chladný, tzn beru pod nějakých 20°C? tomu nevěřim. věřim, že to dokáže rozdíl nějakých 5-10°C, ale víc podle mě ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dreamer_ Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 ... sunsafe - nesunsafe, keď je auto pol dňa na slnku tak sa rozpáli plech a pekne to do vnútra vyhrieva . Ale keď som parkoval na slnku, položil som si ruku na okno, tak po stiahnutí okna mi na ňu začalo pripekať silnejšie . Takže za jazdy v kombinácii s climatronicom perfektná vec, ale proti vyhriatiu interiéru moc nepomôže. Na to skôr vhodné si nastaviť časovač nezávislého kúrenia (v režime vetrania) ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RoboKE Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 Je menej pocut okolite zvuky ako s norm. sklamy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wagoo Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 (editace) trosicku...ked do toho predneho skla muchy narazaju, je to insi zvuk ak s normalnymi sklami no ale vazne, ked mas tie skla, tak hladina zvuku je nizsia, pocut to pri prechadzani kamionov, vrazani much, a po poslednej zime som konecne nemenil predne sklo (vydrzi to sklo podstatne viac). Pozor, ale uplny zazrak to nieje, vzhladom k cene je to diskutabilne. Ale je by som si to pri kupe novej OCTY urcite doplatil..... Editováno: 25. Prosinec 2009, autor: Cjoctavian citacia predchadzajuceho prispevku - porusenie pravidiel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurach Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 na přímým sluníčku? když vyleze teplota v autě třeba na víc jak 50°C tak tobě díky sunsafe foliím zůstalo pití ve flašce chladný, tzn beru pod nějakých 20°C? tomu nevěřim. věřim, že to dokáže rozdíl nějakých 5-10°C, ale víc podle mě ne. Auto stálo na sluníčku... byl jsem hodně překvapený. Třeba hraje i role barvy auta - rozdíl bude mezi černým a žlutým Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wagoo Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 (editace) Ja este dodam, ze urcite maju niektori z Vas obycajne (alebo mali) skla. V lete ked prazilo slnko, palil vas bezp.pas na ramene resp. na miestach, kde sa dotykal tela (ja som to osobne dost pocitoval). So sunsafe to tak nieje, cez predne sklo pali slnko ja dive, a okrem oci uz nepali nic (a na oci si dam okuliare). Takze isto tie skla pomahaju, ale mraznicka z auta nebude!!! Samozrejme, ked auto stalo cely den na slnku, po otvorei dveri vas ovanie dusny vzduch (co je logicke), ale fakt je, ze teplota je o cca 10 stnupnov nizsia ako pri normalnych sklach. Editováno: 25. Prosinec 2009, autor: Cjoctavian citacia predchadzajuceho prispevku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurach Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 Souhlas - já jsem taky psal, že tam stálo půl dne, ne celý den, a netvrdil jsem, že z toho je chladnička... prostě voda ve flašce nebyla teplá, ale když jsem se jí napil, tak sice nebyla ledová, ale prostě byla chladná )) Co jsem rád, že někdo pozorujete, že to má vliv i na hlučnost, mě to moc nepřišlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 18. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 ehm, jsem asi uplně mimo nebo stávám na jiným sluníčku, ale rozdíl v teplotě uvnitř vozu, když stojí půl den nebo den na přímým slunci je nula. asi mi boleslav prodala nepovedej kus OII, protože mě se interiér rozehřeje už po nějakých 15-20minutách stání... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 (editace) Musím s tebou souhlasit, taky mi ty skla moc nepomáhají.Mám je v tmavě šedém Roomstru a rozpaluje se úplně stejně jako moje červená Okina, která je nemá-má jen kouřovky.Řekl bych, že zásadní vliv má spíše barva vozu-bílá,žlutá či stříbrná Okina je na tom asi lépe nežli tmavě zbarvená. Editováno: 25. Prosinec 2009, autor: Cjoctavian citacia predchadzajuceho prispevku - porusenie pravidiel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 Skoro bych řekl, že když je teplo, tak je to asi skoro jedno, hic je pak ve všech zaparkovaných, zavřených autech hodně srovnatelný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.592 Vloženo 9. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Září 2008 Tak jesem si připlatil a je to poznat pri jízdě . Slunce tak nepálí jako přes normální. A když auto stoji na parkači tak tam nesedím a je mi jedno jak se rozehřeje.Plech je jenom plech a ten prostě na slunci pustí teplo do auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 jj, tomu, že to tak nepraží věřim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.