Přejít na obsah

BananaYoe

Uživatel
  • Počet příspěvků

    250
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontaktní metody

  • ICQ
    219999740

Návštěvy profilu

1 573 zobrazení profilu

Oznámení BananaYoe

Nováček

Nováček (1/14)

6

Popularita

  1. Moje RS TDI to dělá taky. Když jsem ji kupoval tak při jedné z prvních jízd mi blikla cca 5 kiláků od baráku kontrolka tlaku v pneu tak si říkám WTF ( neměl jsem samo nastavený tak se to ozvalo) vystoupil sem z auta a syčení jak pes tak si říkám kua musím stihnout dojet dom než mi to uteče úplně. Doma v garáži čumím na kola a všechny cajk. To si pak člověk připadá jak debil :-D
  2. U O2 se mi okno řidiče špinilo také podstatně méně než u O3.
  3. Pořád ty stejný řeči jako jsme viděli v už X recenzích předtím. Nechápu proč neudělají třeba test příplatkové výbavy jako adaptabilní tempomat, držení jízdního pruhu, park. asistenta atd. Celá recenze je vlastně uplně o ničem jelikož všechno co tam bylo sděleno bylo už vlastně sděleno dávno dříve a jinde.
  4. Zřejmě mi na autě padá nafta tzn že nefunguje nebo funguje nějak špatně čerpadlo. Když mi RS stojí třeba 3 dny v garáži chytne to až na 3tí natočení no a teď jsem byl o víkendu na slovensku kde auto stálo 4 dny a při následném startování při mínus 13ti stupních se startér točil dobrých 20 sekund než to chytlo no a chytlo to stylem jeden válec druhej válec třetí čtvrtej no hrozný zvuky hrozný vybrace. Zřejmě budu muset do servisu. RSka má najeto 3 tisíce. Když se s ní jezdí každý den tak není problém.
  5. BananaYoe

    Mlžení skel

    Dneska se mi stala zajimava vec. Po ceste ze slovenska venku cca minus 10 az 15. Ujeto 350km a cca 3x za cestu byl najednou citic v kabine zapach spaleneho a spolu se tim se brutalne zamlzilo misto na bocnich oknech u A sloupku. Po chvilce to zase prestalo okna se odmlzily a jelo se dal. Setkal se nekdo s touhle podivnosti? Klimatizace nastacena normalne na automatiku 22 stupnu.
  6. Tak uz vysuvy blbnou taky. Nekdy je to ok nekdy visi jeden nekdy oba. Zajimavej problem. Na prvni vymene oleje to hodim do reklamace snad do te doby budou vedet co s tim.
  7. Tady tuhle vzperu jsem mel na minulym aute. Stala taky kolem litru no na novy auto jsem ju namontoval celej nadcenej jak se kapota sama zveda a drzi no a to bylo asi tak vse. No a za nasledujicich 6 let jsem ji pouzil asi 3x takze uplne vyhozeny prachy za nic.
  8. U mě ty výsuvy fungují bez problémů. Světla jsem odstřikoval už hodně krát a v garáži to párkát kontroloval a dycky je to zajeté. Asi bych to neřešil ono se to vychodí. Mám rsko
  9. Já bych to 18 na zimu nešel. Ty 17ky jsou tak akorát. je to ale zapříčiněný tím že bydlím na Blanensku a tady ty cesty co si budem povídat stojí uplně za h.... Jinak mám 7,5 x 17 ty orig co se dávali na RS a na tom 225gumy.
  10. Mam rs tdi s dsg a zadneho cukani jsem si nevsiml. Me spis prijde ze redaktori hledaji problemy kde nejsou.
  11. Tak auto mám od čtvrtka doma a můžu říct že je to bomba. Kdokoli se rozhodujete jestli připlatit nebo ne tak pokud nejste uplně hlušší tak určitě to za ten příplatek stojí. Měl jsem příplatkový sound systém i ve dvojkové oktávce ale canton je uplně jiná liga. Subwoofer duní jedna radost nikde nic nedrnčí. Zvuk je krásně detailní a čistý, no jsem z toho nadčený. Takže za mě pro budoucí majitele oktávek JDĚTE DO CANTONu nebudete litovat.
  12. Krásná hele. Já si du tenhle týden pro bílou. Doufám teda
  13. Tak dneska už se ti na ní maká co? Mě se bohužel bude dělat až příští týden. Už skoro počítám minuty
  14. Nevím jestli to tady už nebylo - další test http://www.stream.cz/nejnovejsi/meziplyn/10000232-skoda-octavia-rs-tdi
  15. Já mám termín 47 týden tak pak jedna v okolí brna taky přibude :-)
×
×
  • Vytvořit nový...