Publikováno Květen 3, 200817 r Chtěl bych se zeptat na kolik hustíte tyto pneu,jestli je vubec někdo má.Na předku mám 2.2 a zdají se mi nějaký měkký.
Květen 3, 200817 r Já hustím: předek 2.1 a zadek 2.0....ale záleží na obsazení auta osobama, nebo nákladem...jinak je to na víku nádrže napsaný co a jak :-) ale podotíkám, že memám combi Upraveno Květen 3, 200817 r od Marek
Květen 4, 200817 r Chtěl bych se zeptat na kolik hustíte tyto pneu,jestli je vubec někdo má.Na předku mám 2.2 a zdají se mi nějaký měkký. Ono to je jen zdání. Teď ty "nový" gumy vypadaj jako podhuštěný,ale není to tak. Záleží jakej máš motor,ale předek by měl stačit tak 2,2 - 2,4 při těžkým motoru a plně naloženej. Taky sem kolem Hráška chodil a měřil a vše OK.
Květen 6, 200817 r Autor Ono to je jen zdání. Teď ty "nový" gumy vypadaj jako podhuštěný,ale není to tak. Záleží jakej máš motor,ale předek by měl stačit tak 2,2 - 2,4 při těžkým motoru a plně naloženej. Taky sem kolem Hráška chodil a měřil a vše OK. Tak jsem tam narval 2,4 a je to stejný ,tak to asi tak má být.Až je odjezdim tak tam narvu něco šmakovnějšího
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.