Přejít na obsah

mapy na vnitrni strane svetel


BENY

Doporučené příspěvky

nepozoroval jste nekdo na vasich xenon svetle z vnitrni strany plast krytu svetla mapy jako od zaschle vody nejlepe je to pozorovatelny kdyz jsou roznuty svetla vecer a mrknete na to z bocniho pohledu auta.svetla jsem kupoval nove a voda se mi do nich taky nikdy nedostala.problem jak to vylestit kdyz je to lepeny.docela me to sere.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja ked som si kupil obicajne face svetla uz pouzite tak som si ich umival doma a do jedneho mi natieklo ties tam zostala mapa. tak som vybral ziarovku a cez ten otvor som to chcel vycistit takym tym tamponom na tvar co je na odlicovanie tak som ho navlcil dal na drot poumival z vnutra cele to sklo. celkom to trvalo. A vysledok??? svetlo je teras flakate cele. :feve: inac spiny je tam riadne vela ten tampon bol celi cierny som ich vymenil aspon 5

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak ze jsem vyhodil cocoku xenonu jsem to sklo uz cistil ale prave se dostanes jen na kousek.cocku xenonu a mlhovky mam krasnou bez problemu.jde mi prave o predni sklo svetla z vnitrni strany.potreboval bych ho zhodit cele.kua proc je to lepeny nemam odvahu to zkouset rozebrat.nerozlepoval jste to uz nekdo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...