Publikováno Květen 3, 200817 r nepozoroval jste nekdo na vasich xenon svetle z vnitrni strany plast krytu svetla mapy jako od zaschle vody nejlepe je to pozorovatelny kdyz jsou roznuty svetla vecer a mrknete na to z bocniho pohledu auta.svetla jsem kupoval nove a voda se mi do nich taky nikdy nedostala.problem jak to vylestit kdyz je to lepeny.docela me to sere.
Květen 3, 200817 r ja ked som si kupil obicajne face svetla uz pouzite tak som si ich umival doma a do jedneho mi natieklo ties tam zostala mapa. tak som vybral ziarovku a cez ten otvor som to chcel vycistit takym tym tamponom na tvar co je na odlicovanie tak som ho navlcil dal na drot poumival z vnutra cele to sklo. celkom to trvalo. A vysledok??? svetlo je teras flakate cele. inac spiny je tam riadne vela ten tampon bol celi cierny som ich vymenil aspon 5
Květen 4, 200817 r Autor Koukni tady http://www.skodaoctavia.cz/Exteriernavody/XenonyCisteni.htm tak ze jsem vyhodil cocoku xenonu jsem to sklo uz cistil ale prave se dostanes jen na kousek.cocku xenonu a mlhovky mam krasnou bez problemu.jde mi prave o predni sklo svetla z vnitrni strany.potreboval bych ho zhodit cele.kua proc je to lepeny nemam odvahu to zkouset rozebrat.nerozlepoval jste to uz nekdo.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.