kolecko Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 (editace) Zdravim tak mě napadá zda existuje nějaký způsob jak namazat ložiska kolna o1 74 kw vim jsou jak všude čtu bez možnosti mazání ale přesto nemáte někdo zkušenost...?Dík Editováno: 5. Květen 2008, autor: kolecko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1.8T Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Zdravim tak mě napadá zda existuje nějaký způsob jak namazat ložiska kolna o1 74 kw vim jsou jak všude čtu bez možnosti mazání ale přesto nemáte někdo zkušenost...?Dík Hlučný to máš protože jsou poškozený kuličky a jejich drážky. Nezbývá ti než to vyměnit a až budeš mít starý venku, tak se do něj klidně podívej... vazelíny v něm bude dost... Hlučný ložisko = poškozený ložisko a to žádným mazáním nezachráníš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukascheck Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 Hlučný to máš protože jsou poškozený kuličky a jejich drážky. Nezbývá ti než to vyměnit a až budeš mít starý venku, tak se do něj klidně podívej... vazelíny v něm bude dost... Hlučný ložisko = poškozený ložisko a to žádným mazáním nezachráníš... Přesně tak a když to ještě chvíli necháš tak si budeš připadat jak když jedeš ve vlaku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barbarosa Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 souhlas měl jsem špatné zadní levé, hluk jako ve vlaku. Jeden servisák se nabídl, že dá nové a prd, narval to vazelínou a byl na chvíli pokoj, jak začlo hučet znova vyměnil jsem si ho radši sám. Nejlepší je rovnou výměna protože jestli jednou začne hučet budeš to muset jednou stejně vyměnit ať chceš nebo ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 Na kolik vyjdou loziska? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukascheck Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 souhlas měl jsem špatné zadní levé, hluk jako ve vlaku. Jeden servisák se nabídl, že dá nové a prd, narval to vazelínou a byl na chvíli pokoj, jak začlo hučet znova vyměnil jsem si ho radši sám. Nejlepší je rovnou výměna protože jestli jednou začne hučet budeš to muset jednou stejně vyměnit ať chceš nebo ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 Na kolik vyjdou loziska? Já kupoval okolo 600, ale do 1000 určitě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barbarosa Vloženo 8. Květen 2008 Sdílet Vloženo 8. Květen 2008 od FAG celý náboj 1500,- jinak přední kolem 900 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 8. Květen 2008 Sdílet Vloženo 8. Květen 2008 Na kolik vyjdou loziska? Napiš členovi fora SEBO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.