Publikováno Květen 6, 200817 r dnes jsem jel z práce a z ničeho nic mi vylatěla teplota nad 90tku ale naštěstí nešla do červeného pole, samozřemě brzdy a hned odstavit, otevřu nádobku s vodou a pára no hrůza, tak ted je to v servisu , coto muže být?? termostat nebo vodní pumpa???
Květen 6, 200817 r treba kuknut vsetko co ma co spolocne s chladenim teda: Dostatok vody, funkcnost ventilatoru, vodnej pumpy, termostatu. Ak ti tam chybala voda tak tesnost
Květen 6, 200817 r Autor tak v servisu to prověří všechno ale pumpa je OK, ventilátory taky , všechno to vypadá na ten termostat
Květen 6, 200817 r tak v servisu to prověří všechno ale pumpa je OK, ventilátory taky , všechno to vypadá na ten termostat Co máš za motor ?
Květen 6, 200817 r 1,8 turbo 20v 110kw Tam občas odcházela pumpa.Spíš by se přiklonil k tomu a nebo termospínač
Květen 6, 200817 r Autor ale dopcela mě ppřekvapilo že to automaticky snížilo výkon, dobře to mají vymyšlené
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.