Jirka RS Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 Potřeboval bych poradit jak vyměnit xenonovou výbojku. Děkuji moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 dáš dole zadný kryt svetla ostane ti visieť na VN kábli ten kábel - konektor - červený potočíš jemne na stranu až cítiš že akoby cvakne vytiahneš ho z výbojky - svetla výbojka je držaná plastovou obímkou ktorú tiež potočením uvolníš - ale opatrne je krehká spolu s obímkou "vypadne" aj výbojka novú nasadíš podľa jej klúča naspäť obímku nasadíš naspäť a potočíš - pozor pozri si presne ako bola predtým, má tiež klúč nasadíš naspäť kábel..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 Potřeboval bych poradit jak vyměnit xenonovou výbojku. Děkuji moc. včera jsem je měnil, musíš vytáhnout světla pak povolit torxy na zadnim deklu a pootočením sundat patici z výbojky.Pak je ješte výbojka zajištěna kroužkem, ten povolíš a je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 fabia to má jednoduší než octavia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka RS Vloženo 7. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 Tak mám teda vyndat celý světlo enbo ne?? Já jsem se zasek u vyndání toho plastovýho držáku co drží výbojku. Zadní dekl sem oddělal, konektor vytahnul ale dál už sem si nevěděl rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 (editace) svetlo by podla predpisu malo ísť von resp by si si to nemal meniť sám. Ono na tej plastovej obímke čo drží výbojku je ak sa pozreš na spodu taký akoby výstupok resp je to po obvode vypuklejšie. potočíš to opačným smerom ako vedie ten výstupok. Ide to ťažko ale ide to. Trošku lepšie sa to robí ak je svetlo zohriate edit: pridal som foto, snáď je to zrozumitelné Editováno: 7. Květen 2008, autor: profor pridanie foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka RS Vloženo 7. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 Profor, vřelé díky. moc si mě pomohl. Díky za foto. Ještě jednou díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.