Mr. Slash ! Vloženo 22. Květen 2008 Vloženo 22. Květen 2008 (editace) Kua ja som bol iba 1x na kefách a dodnes toho ľutujem! čierna metalíza šla srať..... dnes auto umývam ručne, po umytí je vidieť stopy... Ale akonáhle to navoskujem polymérom, no krása - všetky "stopy" po kefách žiaria ako divé a najradšej by som to auto zahádzal blatom.... auto umývam špongiou.. A minule predomnou stál na križovatke Bavor Z4 čierna metalíza, a bol podstatne horšie na tom ako ja toho asi umývali šmirgľom Editováno: 22. Květen 2008, autor: Mr. Slash ! Citovat
P2M Vloženo 27. Květen 2008 Vloženo 27. Květen 2008 Slash: dej to sleštit, bude zase jak nová Citovat
Ignác Vloženo 28. Květen 2008 Vloženo 28. Květen 2008 Tak mi to těma rukavicema nešlo, nakonec jsem to vzal houbou a rukavice použil na utření do sucha Citovat
KaJe Vloženo 28. Květen 2008 Vloženo 28. Květen 2008 Já zůstanu věrný své houbě, mám s ní nejlepší zkušenosti. Jen se musí používat ta s těma velkýma dírama, něco jako děratej sýr ementál a hodně pořád namáčet. Ty klasický molitany ten lak opravdu můžou pěkně oddělat. To můj názor. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.