Mr. Slash ! Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 (editace) Kua ja som bol iba 1x na kefách a dodnes toho ľutujem! čierna metalíza šla srať..... dnes auto umývam ručne, po umytí je vidieť stopy... Ale akonáhle to navoskujem polymérom, no krása - všetky "stopy" po kefách žiaria ako divé a najradšej by som to auto zahádzal blatom.... auto umývam špongiou.. A minule predomnou stál na križovatke Bavor Z4 čierna metalíza, a bol podstatne horšie na tom ako ja toho asi umývali šmirgľom Editováno: 22. Květen 2008, autor: Mr. Slash ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 Slash: dej to sleštit, bude zase jak nová Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 Tak mi to těma rukavicema nešlo, nakonec jsem to vzal houbou a rukavice použil na utření do sucha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 Já zůstanu věrný své houbě, mám s ní nejlepší zkušenosti. Jen se musí používat ta s těma velkýma dírama, něco jako děratej sýr ementál a hodně pořád namáčet. Ty klasický molitany ten lak opravdu můžou pěkně oddělat. To můj názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.