TomasW Vloženo 8. Květen 2008 Sdílet Vloženo 8. Květen 2008 Poraďte prosím se závadou. Nejde mi stáhnout el. okno u řidiče... myslel jsem, že je špatná ř. j. která je zasunutá do motorku, ale po výměnně pořád nefunguje. Navíc když otevřu dveře u řidiče nerozsvítí se osvětlení interiéru a nefunguje vyhřívání zpětného zrcátka taky u řidiče. Všechny ostatní okna fungujou. Zkoušel jsem ještě odpojit baterku a po zapojení nastavit automatiku dojezdu a na poprvé se motorek točil, ale potom zase nic. Ani po dalším odpojení a zapojení baterky a zkoušení nastavení automatiky se motorek netočí :-( Relé v řídící jednotce jak u staré tak u té nové na poslech 2krát lupne (jakoby zaplo a hned vyplo) motorek ani neťukne. Jinak motorek je v pořádku, po připojení napřímo na baterii se točí. Díky za každou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.