MenXB Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 Zdravím všechny, už začínám být trochu naštvaný na superba. Je v pořádku, že se vrtule v motorovém prostoru točí neustále (ta vetší a když je klima na AUTO, takse točí neustále i ta menší), tj. i teď ráno při 5stupních nad nulou (obě dvě)??? Ještě u žádného auta jsem to nezažil. Všem díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palyno Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 Zdravím všechny, už začínám být trochu naštvaný na superba. Je v pořádku, že se vrtule v motorovém prostoru točí neustále (ta vetší a když je klima na AUTO, takse točí neustále i ta menší), tj. i teď ráno při 5stupních nad nulou (obě dvě)??? Ještě u žádného auta jsem to nezažil.Všem díky. To je OK. Ona je ulozena na lozisku ktore je pohanane od remenic z rozvodu. Je to hlavne tichsie a viac bezpecnejsie pre chladenie motora ako el. motor. Pocul som este ze to je aj pre udrzanie teploty motora aby ten vzduch sa tam tocil dookola no ci je to pravda neviem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendaRS Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 Hele já jsem taky všim něčeho podobného,ale u motoru 1.8T, že se mi taky točí ikdyž má motor provozní teplotu a reaguje otáčkama i na přidání plynu....takže asi normální(klima přitom na econ). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MenXB Vloženo 9. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 To je OK. Ona je ulozena na lozisku ktore je pohanane od remenic z rozvodu. Je to hlavne tichsie a viac bezpecnejsie pre chladenie motora ako el. motor. Pocul som este ze to je aj pre udrzanie teploty motora aby ten vzduch sa tam tocil dookola no ci je to pravda neviem. Tak to jsem rád, byl jsem trochu překvapený, že vrtule běží pořád. Prostě předtím jsem měl Renaulty a ještě v benzínu, takže škodovky jsou pro mě trochu španělská vesnice. Jen ještě vyřešit to chvění motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krenstik Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 Ta mala je na klimu a pousti se vzdy kdyz je zapla klima, je to elektromotor a ta druha ma mit viskospojku ale ve vetsine pripadu se taci hned od startu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasH Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 jo, hoši u podélných se točí pořád, u příčných jako je třeba octa je el. motor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 8. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2011 Ahoj, ta malá vrtule je na klimu ? Já sem to schválně pozoroval když mi čistily klimu , auto stálo, natočený motor, puštěná klima na max , 1 chladič horkej jako prase a ta el . vrtule nic, ani netukla. Motor 2,8 AMX , asi bude v háju čidlo ?? Martin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krenstik Vloženo 8. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2011 a nebo motor. měnil jsem ho loni, stal okolo 1400.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 8. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2011 Aha , tak to proměřim a zjistim to hned, a co by se mohlo stát , kdyby nešel furt ? Pak napišu jak to dopadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krenstik Vloženo 8. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2011 Klima bude vypinat a zapinat a asi ti i poleze nahoru teplota vody. Pokud pojedes tak to asi bude stacit chladit, na miste se bude "pretlakovavat" a vypinat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 8. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2011 Aha tak to jo, no už vim že moturek je v háji, proud jde až k němu ale netočí se, ale ted zkoušim ten větrák dostat ven, drží to 1 šroubek a pak ňáký západky se kterýma nemůžu hnout. no jdu to zkoušet... Zatím díky za rady.. Martin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krenstik Vloženo 8. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2011 myslím že byl na 3 šroubky a přístup na nic, ale jestli jsem posouval předek už nevím. Měl jsem ho tolikrát dole, že si to už ani nespojuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 8. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2011 Takže takle, motorek mám venku a drží ho 1 šroubek a 2 západky. Ale další dilema, znovu jsem ho zkusil připojit na 12 V a nejde, Tak si řikám že nemám co zkazit a jestli to jsou uhlíky tak že by stačily poklepat, tak jsem po něm praštil a znovu připojil a ejhle ? JEDE !! Takže mám raděj koupit nový nebo ještě dát tehle starý , ale jak dlouho vydrží , to je otázka ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krenstik Vloženo 8. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2011 rozebrat, vyčitit a muze fungovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 8. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2011 no právě, rozebrat nejde, anebo jde ale už ho nikdo nesloži, je to slisovany, a jsou tam jen takovy packy, no nevim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 9. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2011 Takže motorek promazán a vrácen zpět, a zatim funguje, tak vidíme jak dlouho ! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 10. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2011 Martine, mě po opravě jede už přes 2 roky. Stačí vyšistit, vyměnit uhlíky a jede. Určitě se to vyplatí. Uhlíky mají v originále hodně mekký takže rotor je netknutej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.