kodemi.:R Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 (editace) Ahoj, hele kluci mužete mi hodit karolince hlas ? 10 pls diky moc holčička je kamaradova a chcem aby to vyhral .. jelikož před nama jsou takovy decka ze star treku ktery nechcem nechat a hlavne ji přihlasili pozde a redakce nám zrušila nejaky hlasy takže z druhyho mista jede zas od znova http://www.diteroku.eu/hodnoceni/11468/pokorna-karolina.html dekuju moc Editováno: 9. Květen 2008, autor: kodemi.:R Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthes Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 No mas hlas ... jak vypada decko ze star treku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 9. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 http://www.diteroku.eu/nej/nejlepsi-hodnoceni.html se tam koukni určitě nejaky poznáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 Tak jsem dal znamku jako ve skole (kecam) Musim te ujistit, ze ve Startreku nehralo ani jedno z techto deti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukascheck Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 Máš to tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 9. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 kluci dekuju moc snad to karolinka vyhraje a prej kamarad plati piti jo :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 kluci dekuju moc snad to karolinka vyhrajea prej kamarad plati piti jo :-D OK, mam poslat adresu, nebo cislo uctu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 10. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2008 spis se zastav na pivčo až tu někdy budeš ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Květen 2008 Sdílet Vloženo 10. Květen 2008 Já teda nehlasuju, dokud nebude jasné za co To je jak spolužák z gymplu každý rok posílá odkaz na anketu o nejhezčí web obcí, celej rok nenapíše, jen tohle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 10. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2008 už je zas Karolinka čtvrtá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 10. Květen 2008 Sdílet Vloženo 10. Květen 2008 Má to tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 10. Květen 2008 Sdílet Vloženo 10. Květen 2008 Poctivých 10 Akorát je čtvrtá.. Musíš si ju víc propagovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 10. Květen 2008 Sdílet Vloženo 10. Květen 2008 v teto soutezi mame taky malou / primo nasi malou a ne kamaradovu / ale ze bych musel davat odkaz nekam aby mela vic hlasu kazdej jsme jinej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 11. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Takhle, ono nejde o propagaci. Přihlasili jsme ji do ty souteže nej tak ale až v unoru a redakce nam dala uplně dolu co nejvic bodu co tam bylo tak sme se naštvali a propagujem to :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Kodemi: Já vysvětlení nepotřebuju mi to kliknutí navíc nevadí Jiným to možná dělá problém.. Věc každého.. A nevidím důvod proč "nepomoct" škovákovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 jájsem to sem nechtěl nejdřív napsat, ale když už to tu padlo, tak to napíšu. Příjde mi to ujeté dávat na web fotky děcek a pak celej princip soutěže v předhánění kdo více nakliká. Je to absolutně o ničem. Nemá to úroveň. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 v teto soutezi mame taky malou / primo nasi malou a ne kamaradovu / ale ze bych musel davat odkaz nekam aby mela vic hlasukazdej jsme jinej Hod sem odkaz na malou, dam ji taky hlas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 I ode mě máš "desítku" když můžu_pomůžu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Hod sem odkaz na malou, dam ji taky hlas... doufam ze ted muzu citovat podivam se a muzu dat,ale napred se musim zeptat mamky jestli jo nebo ne a jak na tom vubec jsme ja se o to moc nestaram ale bavi se tim tak proc ne doufam ze ten star trek se nam vyhne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 máš tam 10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrator Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 Cus taky 10 ,at vam to klapne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 12. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 dekuju kluci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebring Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 dal som plny pocet za 10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 v teto soutezi mame taky malou / primo nasi malou a ne kamaradovu / ale ze bych musel davat odkaz nekam aby mela vic hlasukazdej jsme jinej No nemusíš ale hovno vyhraješ! Kua chlape dej jí sem mi ti taky naklikáme ať má holka radost. lol lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 16. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 jsou tam nové fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.