Přejít na obsah

Seknuta zadna kotucova brzda okta 81kw

Byrto

Doporučené příspěvky

hosi dnes som presiel cca 25km od domu na kusnutej zadnej platnicke dosiel som na to tak ze som mal plny kufor veci a nieco nepravidelne tak uplne jemnym ultrazvukom piskalo vzadu auto moc ani nebrzdilo ani nic tak som az na najblizsej pumpe zastavil, chytil som elektrony rukou ci su neni teple a na zadnom som si spravil pluzgiere(tak brutalne to palilo az sa roztopila nalepka škoda na standartnom elektrone skoda).. pritom to vobec nesmrdelo ani sa z toho nedymilo.. som v panike to skoro oblial (na sto pro by praskol kotuc a uplne by som dosiel) tak som to nechal vychladnut a potom som sa rozbehol a prudko par krat zabrzdil a uz to nerobilo.. takze otazka znie - mohlo lozisko takto sposobit rozhavenie celeho elektronu? pravdepodobne sa kusol zadny kotuc /auto stalo 5dni na jednom mieste/.. co sposobi toto zaseknutie brzdy? mam teraz hned menit vsetky brzdy a brzdova kvapalina je znehodnotena? kotuc ma peknu fialovu farbu teraz co este mohlo odist? celuste? piest? a co teda dat skontrolovat a vymenit?

podotykam ze teraz auto jazdi normalne a prejdene na nom vyse 200km od toho piskania a zeraveho kolesa

som myslel ze toto sa tyka len autobusov a kamionov a nie okty...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě se stalo několikrát to samé. Pravé zadní kolo se mi hřálo. Nakonec jsem zjistil, že se mi nevrací nadoraz ruční brzda. Napřed jsem si myslel, že to bude lanama, jelikož když jsem je odpojil, tak šli docela stuha. Dal jsem nové, jdou lehce, ale stalo se to opět. Nakonec jsem zjistil, že na pístku na brzdách byla prasklá prachovka. Dal jsem tedy novou prachovku, pístek a třmen jsem pořádně vyčistil a od té doby klid. Takže u mě to bla nejspíš voda a nečistota pod prachovkou pístku. :)

Odkaz ke komentáři

no ale mne sa roztopila nalepka na elektrone škoda a mam pluzgiere tak to pieklo tak sa bojim ci sa vnutri nieco ine neodkurfilo... a disk ma peknu fialovu farbu :) ked brzdim tak mi volant skace jak koza v rukach je jasne odpaleny.. uz som sa objednal na vymenu vsetkych brzd..

a dik za typ

inak poviem vam nic prijemne to neni ked sa vam to stane v nedelu vecer 200km od domu....

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...