Přejít na obsah

Homologace kol z Fabie RS na 1.4 mpi

Maxa

Doporučené příspěvky

Tak jsem volal primo do Skodovky a bylo mi receno, ze na Fabii I tato kola urcenou nejsou a vyrobce mi zadne potvrzeni pro dopsani nevyda. Dejte si proto prosim na prispevky typu (napr. pri jejich koupi), ze je lze bez problemu do prukazu dopsat. Btw. minuly tyden jsem za ne dostal 1000 korun pokuty, tak pozor na to. Existuje jeste postup pro dopsani kol mimo stranu vyrobce pomoci ministerstva dopravy, toto ovsem vyzaduje pry radu atestu, zkousek a potvrzeni, coz nejspise vyjde na pekne penize.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Benga dokážou vyčíst z OTP rozměr kol? Těžko, když tam nejsou zapsaná.

Vzhledem k tomu, ze poznaji celkem snadno, ze to neni RSo a vedej, co na Fabii patri (ten co me stavel to fakt vedel), a ze tech aut jiste videli pozehnane, tak to neni zadnej velkej div. V OTP nejsou, ale ty 16ky by tam bejt mely. Nic jinyho mi nevyhmatli, mozna je vyctocil pasivni antiradar.

Odkaz ke komentáři

od škodovky je předpis na každém DI a 16" ti dopíšou všude. Strojvůdce sem dával i odkazy na předpisy. Takže hledej.

Jediny 16ky, ktery dopisou bez problemu je 16*6.5" ET42 (dle prohlaseni Skody), kola z RSa maji ET37, tudiz to nejspis nepujde :( Mel jsem na mysli litaky, ne plechovy.

Editováno: , autor: Maxa
Odkaz ke komentáři

No podla mna ak by islo do tuheho tak vsetci s origo RS kolami na fabii maju problem A to i majitelia RSiek ne?

Zeby sudruzi v skodovke urobili niekde chybu? :feve:

Jediny 16ky, ktery dopisou bez problemu je 16*6.5" ET42 (dle prohlaseni Skody), kola z RSa maji ET37, tudiz to nejspis nepujde :( Mel jsem na mysli litaky, ne plechovy.
Odkaz ke komentáři

Presne alebo co poistovna? Darmo skutocnost je ina jak papier. Je to tak ne?

Ja si myslim, ze pokud bude v technicaku 16R*6.5" a et jakykoli, tak policajti to tezko zjisti. Pokud se neco stane, tak to muze byt velky problem. Kdo vi, kolik lidi, co je na to podobne jako ja, o tom vi...

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...