Přejít na obsah

Chyba pri vymene BSG


s-talker

Doporučené příspěvky

Zdravim vsecky, vymenil jsem na svojem aute(pro ty co nevi, 1,2 40kW Classic,bez ABS,bez klimy atd) jednotku BSG (jednotka elektroniky) a rozsvitila se mi chyba ABS a po case, kdy je otoceny klicek zacne pipat pristrojovka a blika kontrolka rucni brzdy....auto je jak sem jiz psal vyse bez ABS,vybava classic. Jednotka je z auta, kde podporovalo ABS, byla to vyssi vybava co umi i klimu atd. Vezmu priklad jednoho clena z fora, ten taky na svem aute nema ABS a dal jednotku ktera ABS podporuje a bez chyb....nevite nekdo jak vyresit tento problem?Celkem se bojim jet pokud na me sviti jedna chyba a druha kontrolka blika, jeste kdyz se jedna o brzdy....dekuji vsem za jakekoliv ohlasy

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

divil sem se, protoze jak sem psal vys, jeden clen udelal to same a bez kodovani mu to nehlasilo chybu ABS,mel stejnou zmenu jako ja,takze taky bez ABS a nova jednotka umela ABS....kdyztak, co rikas na sraz v nedeli, dalo by se to poresit tam?

Editováno: , autor: s-talker
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...