kewwin Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Zdar lidi, potřeboval bych poradit ale od někoho kdo to oprtavdu ví a ne spekulace. Mám Oktu 1.9 TDI 81Kw a naskytla se mi možnost koupit skoro novou převodovku za super cenu nebo vlastně mám na víběr ze dvou převodovek ta jedna je na 66kW s označením - O2J 300 052 L a kod je JDM no a ta druhá je z Octavia 74kW - O2J 300 052 G JDH. Obě převodovky jsou ůplně stejné i s tou co mám v autě ale nevím jestli je nějaký rozdíl v poměru ozubených kol v převodovkách. Může mi prosím někdo poradit zda li se dá jedna z nich použít a nebo nedá ani jedna? Prosím ať odpoví jen ten kdo to ví 100% spekulace jsou na nic!!!. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukascheck Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Zdar lidi,potřeboval bych poradit ale od někoho kdo to oprtavdu ví a ne spekulace. Mám Oktu 1.9 TDI 81Kw a naskytla se mi možnost koupit skoro novou převodovku za super cenu nebo vlastně mám na víběr ze dvou převodovek ta jedna je na 66kW s označením - O2J 300 052 L a kod je JDM no a ta druhá je z Octavia 74kW - O2J 300 052 G JDH. Obě převodovky jsou ůplně stejné i s tou co mám v autě ale nevím jestli je nějaký rozdíl v poměru ozubených kol v převodovkách. Může mi prosím někdo poradit zda li se dá jedna z nich použít a nebo nedá ani jedna? Prosím ať odpoví jen ten kdo to ví 100% spekulace jsou na nic!!!. 100% to nevím ale jde použít i převodovka benzínová na diesela - pak to sice nejede ale jde to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bak Vloženo 17. Květen 2008 Sdílet Vloženo 17. Květen 2008 100% to nevím ale jde použít i převodovka benzínová na diesela - pak to sice nejede ale jde to. to bych nedělal viděl jsem jak se pak hned rozlít diferák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kewwin Vloženo 18. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 to bych nedělal viděl jsem jak se pak hned rozlít diferák to samozřejmě neudělám nebudu dávat bezínovou převodovku do nafťáka jednou jsem se svezl s VW polo s touhle kombinací a je to strašný na pětku při 100km/h jsem tam měl 3500ot/m no hrůza řve to jak třiapůla v bahně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.