Surger Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 Mám dotaz na používání autovysavače.Jistě někdo má zkušenosti a tedy si nechám rád poradit.Chci si koupit malý akumulátorový, nicméně je důležité aby měl dostatečný výkon. Nejlepší jsou však zkušenosti od uživatelů na konkrétní typ. Tak prosím o tipy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 Přesouvám do Ostatního. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 Jedine http://www.elektro-bilezbozi.cz/rucni-vysa...05-autovysavac/ V Makru jsem ho videl v ty krabici se vsema tema nastavcema apod. Nebo i OBI myslim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Surger Vloženo 16. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 Díky za tip.Máš osobní zkušenosti s tímto modelem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasch Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 Jedinehttp://www.elektro-bilezbozi.cz/rucni-vysa...05-autovysavac/ V Makru jsem ho videl v ty krabici se vsema tema nastavcema apod. Nebo i OBI myslim. Nevím nevím, když se podívám na ten výkom 800 ml/min tak to už vysaju sám mnohem více Nebo že by překlep? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Surger Vloženo 16. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 No opravdu píšou ve specifikacích ten průtok v ml tj. 800ml/min. Vůbec si nedokážu představit jaká je to savost.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Surger Vloženo 16. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 Tak na oficiálních stránkách Black Deckeru uvádí 800l/min. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 17. Květen 2008 Sdílet Vloženo 17. Květen 2008 Tak já osobně používám klasický starší vysavač, který jsem si dal do garáže, co se pořídil nový..a je to pohoda. Auto luxuju stejně jen doma před garáží, natáhnu si kabel a jde to parádně. navíc nemusím trápit baterku auta nějakým takovýmhle šidítkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Surger Vloženo 17. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2008 No já garáž nemám a nemám přístup někde na parkovišti k zástrčce tudíž vysavač na 12V je pro mě řešením. Proto právě hledám aspoň trochu vhodnou náhražku. Známí si koupily Rowentu a je to neskutečný "šunt". Člověk skoro ani necítí žádný podtlak při sání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 17. Květen 2008 Sdílet Vloženo 17. Květen 2008 Žádné ty aku nebo na zapalovač nekupuj, nemá to cenu, mají malý sací tah a budeš těžce zklamán. Musel by to být asi nějaký drahý model, ale nevým jestli s trím má někdo zkušenosti- s takovým dobrodružstvím, já bych se do něj nepouštěl. Prostě kdo má garáž se zásuvkou, tak starý z domácnosti klasický a ostatní bez el.mají smolíka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 17. Květen 2008 Sdílet Vloženo 17. Květen 2008 No tie do auta maju asi slaby vykon, ale co tak rucne do bytu na akumulator skus sa pozriet po nich. Potom ti jedine ostáva vysávanie na benzinke, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zitny Vloženo 17. Květen 2008 Sdílet Vloženo 17. Květen 2008 No nevim.... zalezi jak moc ses pinktlich... ja vysavam u pumpy, za desetikorunu, maximalne vyjimecne dvacetikorunu to mam vyluxovany, a staci mi to minimalne na mesic... takze me by se tech 890 korun za vysavac vratilo nejdriv cca za 5 let.... Navic poradne to vyluxujes jedine dobrym domacim vysavacem, ten na 12V nebude luxovat o moc lepe nez ty monstra u pump... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 17. Květen 2008 Sdílet Vloženo 17. Květen 2008 Ty aku a pod. muselo spousta lidiček už vyzkoušet, chce to jen trpělivost, a on sem časem někdo napíše, že to bylo na pikaču Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 Tak nejakej doma je, ale bohzel aku a ma to baterku na 3.5 V nejak tak + adapter na 220V . Ja bych bral na tech 12V - primo do zastrcky - to by snad melo uz vykon ale saci vykon katastrofa - nenasaje to zadny kaminek a ma tu uzkou sterbinu predni - jinak pokud tam nechas posledni latkovej filtr teda pokud tam nejaky mas, tak vykon saci to straci, nejlepsi jen proste pytlik a vice fitry zahodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Surger Vloženo 18. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 Tak jste mě úspěšně odradili od této investice. Hold budu vysávat na benzínce jako dědek v klobouku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asua Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 U nas v dome ma duvernik zrovna ten na baterku na vysavani kaminku ze dveri vytahu, aby nedrhly dvere pri zavirani, ale co jsem videl a zkusil si to tak to zadny prebornik neni a osobne bych si ho teda nekoupil. Myslim ze je to zancka Rowenta, ale na tom asi moc nesejde a ten saci vykon bude u techto typu hodne slaby. A rikal, ze stejne moc nevydrzi a musi se casto dobijet. Opravdu bud klasika u garaze nebo na benzince. A pokud na benzinkach cisti casteji ty kose s odsatym bordelem, tak neni co resit a za tech 10 kc pri trose rychlosti a sikovnosti se da zvladnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 Mám dotaz na používání autovysavače.Jistě někdo má zkušenosti a tedy si nechám rád poradit.Chci si koupit malý akumulátorový, nicméně je důležité aby měl dostatečný výkon. Nejlepší jsou však zkušenosti od uživatelů na konkrétní typ. Tak prosím o tipy. stojej za ho....,taky sem to zkoušel asi za 1100 elektrolux a nanic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RoD Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 Tak přesně ten Black&Decker mám doma. Z Electroworldu. Kamínky to vysává pěkně. S čím má problém jsou vlasy, nitě a všechno co se chytá do koberce. Ale na prach a ty kamínky se použít dá. Jen je škoda, že má jen ten špagát a ne akumulátor. Jsou u toho nástavce s hadicí a i stím se taky docela špatně manipiluje. Ale náhrada starýho vysavače to určitě adekvátní bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Vloženo 18. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 Právě jsem pořídil Black & Decker PAV1205, tak o víkendu vyzkoušim a dám vědět, jak se to s nim má ... Doufam, že jsem si nekoupil jenom zajímavě vypadající hračku s malym užitkem ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 Takže si přišlo první luxování a jsem mile překvapenej, dokonce i malý kamínky to naprosto bez problémů nasaje ... Je to na běžný smetí a binec, co člověk natahá do auta, ale samozřejmě když má někdo zadělaný koberečky, asi těžko mu pomůže vysavač, že ano ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 (editace) Přidávam další zkušenosti, tentokrát už budu kritičtější: - s výkonem spokojenost, platí, co jsem psal, na běžný smetí stačí, bere i kamínky, - nepochopím, že je šňůra napájení tak tvrdá, špatně se ohýbá, díky tomu je horší manipulace s luxem, - navíc je nic moc udělanej ten bajonet do zapalovače, sám se občas trochu povysune při živějšim luxování, takže se stává, že lux najednou přestane jít, - na přední části je vysunovací štěrbinová hubice, ta by mohla jít hůř vysunout, nebo by mohla mít nějakou západku, protože občas, když člověk na ni víc zatlačí, zasune se. Shrnuto, podtrženo - lux moje očekávání víceméně splňuje, luxuje se s nim dobře, jsou tu ovšem nějaký ALE, provedení, zvlášť od takovýho výrobce, mohlo bejt lepší ... Editováno: 25. leden 2009, autor: rorda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bamicek Vloženo 26. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2009 Zdravim panove, taky pridam svoji troskou do mlyna, videl jsem v globusu v tom elektru, vysavac takovej hnedej s cernou hubici, znacku nevim ale panove ten sal fakt jako PRASE!!! vzpomen jsem si na to tet kdys sem procital diskuzi, je uz to tak rok a tet lituju ze jsem si ho nekoupil, mozna zitra se stavim v globusu a cihnu po tom. a nebo kdyby mel nekdo cestu mrknete a dejte vedet dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:Petr Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 Podle mě ruční nemá cenu kupovat. Aku. mají většinou malý výkon, ty do zástrčky v autě podle mě zbytečně vysávají baterku. Některé sice táhnou ze začátku fajn, ale motorek nevydrží. Takže to jistí starý domácí vysavač na chalupě, nebo když je v práci k mání průmyslový BOSCH - to ale musím dávat pozor aby to nenatáhlo celej koberec Jinak kdysi jako studentík jsem na brigádě v autoservisu vždycky vybíral z vysavače drobný atd., člověka by nenapadlo co všechno se tam dá občas najít... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.